2777
2789
عنوان

هنرتون چیه🤔🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 47 پست
شمع سازیپودر سنگکیک پزیزبان انگلیسیناخنکاریبسکتبال

واااو

ایول بانو جان

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قالی باف حرفه ایارایشگری رو در حد اصلاح صورت بلدمانواع بافت مروارید قلاب کاموا تریکو بلدماطلاعات عمو ...

آفرین خوبه👌👌

عکس از قالی میذاری فیض ببریم🥲❓

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

واااوایول بانو جان

😍♥️♥️

من خیلی چیزارو اینترنتی با گوشی یاد گرفتم

شما هم علاقه داشته باشی میتونی راحت یاد بگیری🌱

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خواهرم اومد بخوابه یهو دیدم داره به پهنای صورت اشک میریزه

میگم چیشده

میگه کاردستی داشتم یادم رفته😑🤣🤦🏻‍♀️

بچه گرفت خوابید من هنرم در همین حد بود

کاردستی درست کنم براش😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منطراحی سیاه قلم انجام میدم اگ منظورت این هنرع

👌👌💫

مربیگری بدمینتون رو دارم تنیس هم داشتم میگرفتم طراح لباس ام و نقاشی چهره هم انجام مبدم

بینظیره

اگه ورزش و درس خوندنم هنره

اونارو هم حساب کن

رزینم بلدم درست کنم که آسونه البته

کیکم میپزم

و همین😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آشپزی بشور بساب گرچه هنرحساب نمیشه ولی ب هرحال خانه دارم دا

خانه  داری هم هنره👌🌿

غصه خوردن

😁🫂

دلال هستماز کاه کوه میسازم و از کوه کاه🤣🤣

دسخوش😂😂