2777
2789
عنوان

شهید نوید صفری❤️✨

2407 بازدید | 45 پست

نمی دونم در مورد این شهید بزرگوار چقدر شنیدید یا نه اصلا شناختی دارید یا نه 

جالبیش اینه خودمم به شخصه خیلی اتفاقی در حالی که من اصلا تو این فاز شهدا نبودم باهاشون آشنا شدم و می توانم بهتون بگم که هر وقت ازش کمک خواستم مثل یه برادر بزرگتر کمک کرده 🤍

امروز وقتی از خواب بیدار شدم خیلی بی مقدمه خواستم بیام بهتون این شهید رو معرفی کنم شاید همین که تا اینجا موندی داری این پیام دلی می‌خونی ، این سری تو رو صدا کرده باشه که کمکت کنه 

وقتی بی مقدمه تصمیم گرفتم یه تایپ بزنم در مورد ایشون خیلی اتفاقی دیدم که تاریخ شهادتشون 18 آبان هست 

خودم به شخصه خیلی دلی و خواهرانه دعوتتون می کنم که از فردا تا 18 آبان روزی یکبار زیارت عاشورا بخونیم و به ایشون هدیه کنیم یا از طرف ایشون به سیدالشهدا هدیه کنیم 🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شهید به این معروف هست که خیلی حاجت میده حتی تو وصیت نامه خودشون  خیلی تاکید می کنن به خواندن زیارت عاشورا و حتی گفتن زیارت عاشورا بخوانید و حاجت روا شید و در هرکجا که باشم سعی می کنم خودم رو به کمک شما برسونم

حالا اصلا چرا اومدم تایپک زدم خودم این مدت هر وقت کمک خواستم واقعا کمک کرده 🤍 و تصمیم دارم که شما رو هم آشنا کنم با این شهید مدافع حرم 

تصمیم دارم تو این مدت هرکس دوست داشت از فردا تا 18ابان روز شهادت ایشون هر روز یک مرتبه زیارت عاشورا بخونه و هدیه کنه و در کنارش اگر پایه باشید و بتونیم چندتا صلوات و چند آیه قرآن رو هم هدیه کنیم بهشون اگر هستید اعلام کنید تا در کنار هم انجام بدیم ❤️🌹

منم این شهید رو دوست دارم..✨خیلی کار قشنگی کردین😊

خیلی ممنونم خودم چون خیلی اتفاقی آشنا شدم باهاشون و کمک های برادرانشون به چشم دیدم تصمیم گرفتم برای جبران محبت شون تا روز شهادت حداقل روزی یک بار زیارت عاشورا هدیه کنیم 🌻🌼

چی باید بخونیم فقط زیارت عاشورا

بله از فردا تا 18ابان آبان روزی یک بار زیارت عاشورا هدیه کنید و اگر دلی خواستید هم تعدادی صلوات یا چند آیه قرآن 

به شخصه با هدیه زیارت عاشورا بهشون خیلی نزدیک شدم بنظرم خیلی صمیمی مثل خواهر و برادر صحبت کن باهاشون و تعریف کن چیزی که می خوای یا مشکلت رو ❤️✨