2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خاک ب سرم حاج خانوم زشته عیبه ای بابا😱😱😱

کوفته حاج خانوم😒😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

😕حاج خانوم این ادبیات در حد شما نیستتت سوسیس جان حاج خانوم

از دست تو ایدا 🤣🤣🤣

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

میدونم اصفهانی نیستی میگم اصفهانی هستی سر دانشگاهت

آزاد قبول میشم یا روزانه؟🤣🤣🤣

عاقا ببخشید خیلی دارم اذیتت میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

صداش کن اسمال

عه لیلا دلت میاد به اقاییم اینجوری بگی خوب چی میشد برا منم اسمش برسام بود🥲🥲😂😂

2823
2791
2779
2792