2821
2789
سخته دیگه بابا با عصبانیت نمیشه صداش کرد باز سامیار بود یه چیزی 😂😂😂 جلو جمع بگم همسری اقایی؟😂🥲

اره چ اشکالی داره 

ن بهش بگو عشقم تو جمع

بگو مثلا آقا 

همونطوری آقا خالی صداش کن 😂😂😂🤣🤣🤣

یا بهش بگو جووووونننن حاجی امشب پایه ایی دعای کمیل بخونیممم؟🤣🤣🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمد اما اصفهانی هسدی

ن اصفهانی نیستمم🥺

عاقا سر جدت اذیت نکن گفتی رشته خوبی خو او موقع یادت رقفف😭😱😱😱

سوسیس بیااا فک کنم من فقط میرمممم🤣🤣🤣

اره چ اشکالی داره ن بهش بگو عشقم تو جمعبگو مثلا آقا همونطوری آقا خالی صداش کن 😂😂😂🤣🤣🤣یا بهش بگو ...

زهره مار تو ام دهادخت گف اونجوریم مذهبی نیس دل پاک و با خدایی داره🥲🥲😂😂

وای نه روم نمیشه که😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ن اصفهانی نیستمم🥺عاقا سر جدت اذیت نکن گفتی رشته خوبی خو او موقع یادت رقفف😭😱😱😱سوسیس بیااا فک کنم ...

جوننننن تو فقط برو😈😈😈

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

@سوسیسبندری حس شیشما بگید ایی کاربر چرا انقد  عاشق منه؟💃💃💃💃💃🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوخیه🙂جدی نگیرید حوصله ندارم🔪

دشمنت چشم

لیلا تو بگو من این سامو چه ریختی صدا کنم اخه 😂😂😂