2777
2789
عنوان

جوک

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 91 پست
وای یاس ادامه نده بخدا دارم میمیرم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو خندت میگیره به منم منتقل میشه خنده م میگیره..

میگن انرژی مثبت پخش میشه ها

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه تهرانى با بنز  میاد پمپ بنزين اصفهان.

پمپ بنزينيه بهش میگه پورشه؟🚗

تهرانيه ميخنده ميگه:نه عزیزم بنزه !!!

اصفهانیه ميگه:

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مرگ ، نيشِدا ببند عقده ی،  

که که برامن چسی میاد

باکِدا میگم پُر شه؟😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خواستم زنمو امتحان کنم از خط دوستم بهش زنگ زدم

گفتم :شوهرتو گروگان گرفتیم یک میلیون بده تا آزادش کنیم!!!

زنم گفت: دو میلیون میدم شماره کارت بانکيش و ازش بگيرين بعد خفش کنید، جنازشم بسوزونید!! 😟😨😱

زن که نیست، سلسله جبال احساساته😉😊😊

عروس رفته تو گوشی مادرشوهرش

اسم خودشو همرا اول ذخیره کرده

حالا هرروز بهش پیامک میده که با عروس خود مهربان باشید و به او نیکی کنید

باشد که رستگار شوید و عذاب الهی شامل حالتان نشود😂😂

یه دیقه سکوت واسه خلاقیتش😂😂😂😂

ﯾﻪ دختره ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ . ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ

ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟

پسره ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : بدبخت ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ ﻧﻪ ﮐﺎﺝ 😐😂

میگن درخته از خنده خشک شده 😂😂😂

تو خندت میگیره به منم منتقل میشه خنده م میگیره.. میگن انرژی مثبت پخش میشه ها

ای واییی😂😂😂ی احظه ب این وی چراغ قسم نفس کم اوردم😂😂😂گفتم الان میمیرم😂😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

به كوتاهی آن لحظه شادی

كه گذشت، غصه هم ميگذرد .

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام

زن به محض ورود شوهرش به خونه گفت :عزیزم نمیدونی واسه تولدت چی خریدم مرد تشکر کرد وگفت حالا بگو ببینم چی خریدی ؟زن:وایسابرم بپوشم بیام.

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

پشت سر یه مرد موفق یه زن خوشکل هست، پشت سر زن خوشکل یه مرد توانمنده، پشت سر مرد توانمند یه زن سن بالا و پشت سر زن سن بالا یه دختر زیبا روی هست، پشت سر دختر زیبا روی من هستم، پشت سر من هم یکی زنبیل گذاشته رفته….....

ببخشید تو صف نون سنگکی ام حوصله ام سر رفته بود گفتم دوستان رو معرفی کنم خدمتتون 😂😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ای واییی😂😂😂ی احظه ب این وی چراغ قسم نفس کم اوردم😂😂😂گفتم الان میمیرم😂😂😂

ای جاااانم😍😍😘😘خداروشکر خندیدی به منم انرژیت منتقل شد

عروس رفته تو گوشی مادرشوهرش اسم خودشو همرا اول ذخیره کرده حالا هرروز بهش پیامک میده که با عر ...

😄😄😄😄

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓