از نبودنت دلگیرم انقد گلومو بغض میگیره آخ ک کاش بودی الهی بمیرم واسه نبودنت 😔کاش برمیگشتم عقب
اگه نبودنت صلاح و حکمته خیلی سخته خدایا اما بازم بهت اعتماد دارم 😔😔😔اما تو ک گرفتیش ازم حداقل توان بده بهم دلم تنگه 😭😭😭
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡
خواهر الان یک ماه و نیم گذشته هنوز نتونستم کنار بیام روزی نشده گریه نکنم😔😔مامانش خیلی دخالت میکرد ...
سخته خب کم کم ۳ تا ۶ ماه زمان میبره مرحله سوگ رو بگذرونی
ولی خب قبل از این ک ب ارامش برسی باید بپذیری ک دیکه همه چیز تموم شده بخاطرش گریه کن داد بزن هر کاری میخوای بکن ولی بازم همونجوری پاشو برو بیرون خودتو مشغول کن کتاب بخون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سخته خب کم کم ۳ تا ۶ ماه زمان میبره مرحله سوگ رو بگذرونی ولی خب قبل از این ک ب ارامش برسی باید بپذیر ...
😔♥️ممنون عزیزدلم
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡
هیچ راهی نیس واسه برگردوندنش؟آخه سر لجبازی چرا گند زده به همه اخه؟واسم عجیبه چقدر راحته واسه آقایون ...
نه خیلی اصرار کردم 😔نشد ....
تقصیر مامانش بود خدا ازشون نگذره قلبمو زیر پاشون خورد کردن 😭