2821
2789
عنوان

حیوون خونگی

54 بازدید | 9 پست

بچه ها دلم یه حیوون‌ خونگی میخواد 

همیشه خونه ام اما کنکوری ام واسه همین تایمم‌ محدوده مثل سگ و اینا رو نمیتونم ببرم بیرون 

بنظرتون‌ چی خوبه؟🥲 

از اینکه بزارم تو قفس حیوون‌ رو هم بدم میاد همیشه تو اتاقم آزادن 

تجربه هاتونو‌ بگید چیا داشتین تاحالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حیوون خونگی کلا رسیدگی میخواد

و اینکه وقت بذاری براش

بعد اینکه وابستگی هم ایجاد میکنه خدای نکرده یه بیماری ای چیزی براش پیش بیاد دلت هزار راه میره

خلاصه عین بچه آدم میشه بذار سرت خلوت تر شه بعد بگیر

من سگ دارم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

اگ کنکوری هستی باید حیوونی بگیری ک سر و صدا نداشته باشه...مثلا پرنده سر و صدا داره

گربه هم نیاز ب توجه و وقت داره

بهتره الان قیدشو بزنی تا بعد کنکور 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

به نظرم حیوون خونگی کلا رسیدگی میخوادو اینکه وقت بذاری براشبعد اینکه وابستگی هم ایجاد میکنه خدای نکر ...

دقیقا 

من گربمو از دست دادم واقعا تا ی مدت هر بار یادش می افتادم گریه میکردم

الانم ی گربه خیابونی کوچولو مدام پیش خودمونه دیگ مراقبشم و چون کوچولوعه وابسته شده🥺

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دقیقا من گربمو از دست دادم واقعا تا ی مدت هر بار یادش می افتادم گریه میکردمالانم ی گربه خیابونی کوچو ...

الهی بگردمم 😭

میفهمم باور کن سگ من سلیطس اذیت میکنه ولی بعضی وقتا که یکم حال نداره انقدررر ناراحتم که قشنگ متوجه میشم چی میگی

وای کوچولووو من عاشق گوربام🫶

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

الهی بگردمم 😭میفهمم باور کن سگ من سلیطس اذیت میکنه ولی بعضی وقتا که یکم حال نداره انقدررر ناراحتم ک ...

الهییییی🥺🫂خداحفظش کنه برات🫂🥺

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز