alinch مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 276 عنوان حیوون خونگی 54 بازدید | 9 پست بچه ها دلم یه حیوون خونگی میخواد همیشه خونه ام اما کنکوری ام واسه همین تایمم محدوده مثل سگ و اینا رو نمیتونم ببرم بیرون بنظرتون چی خوبه؟🥲 از اینکه بزارم تو قفس حیوون رو هم بدم میاد همیشه تو اتاقم آزادن تجربه هاتونو بگید چیا داشتین تاحالا 1403/08/06 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alinch مدیر استارتر عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 276 من طوطی داشتم فروختمش🥲 طوطی هم خوبه تاحالا نداشتمچرا فروختی؟
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 به نظرم حیوون خونگی کلا رسیدگی میخوادو اینکه وقت بذاری براشبعد اینکه وابستگی هم ایجاد میکنه خدای نکرده یه بیماری ای چیزی براش پیش بیاد دلت هزار راه میرهخلاصه عین بچه آدم میشه بذار سرت خلوت تر شه بعد بگیرمن سگ دارم هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
ندا_بانو_هستم عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 2954 طوطی هم خوبه تاحالا نداشتمچرا فروختی؟ وقتش رو نداشتم بهش رسیدگی کنم 💔🙂
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10471 اگ کنکوری هستی باید حیوونی بگیری ک سر و صدا نداشته باشه...مثلا پرنده سر و صدا دارهگربه هم نیاز ب توجه و وقت دارهبهتره الان قیدشو بزنی تا بعد کنکور ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10471 به نظرم حیوون خونگی کلا رسیدگی میخوادو اینکه وقت بذاری براشبعد اینکه وابستگی هم ایجاد میکنه خدای نکر ... دقیقا من گربمو از دست دادم واقعا تا ی مدت هر بار یادش می افتادم گریه میکردمالانم ی گربه خیابونی کوچولو مدام پیش خودمونه دیگ مراقبشم و چون کوچولوعه وابسته شده🥺 ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 دقیقا من گربمو از دست دادم واقعا تا ی مدت هر بار یادش می افتادم گریه میکردمالانم ی گربه خیابونی کوچو ... الهی بگردمم 😭میفهمم باور کن سگ من سلیطس اذیت میکنه ولی بعضی وقتا که یکم حال نداره انقدررر ناراحتم که قشنگ متوجه میشم چی میگیوای کوچولووو من عاشق گوربام🫶 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10471 الهی بگردمم 😭میفهمم باور کن سگ من سلیطس اذیت میکنه ولی بعضی وقتا که یکم حال نداره انقدررر ناراحتم ک ... الهییییی🥺🫂خداحفظش کنه برات🫂🥺 ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 9377 الهییییی🥺🫂خداحفظش کنه برات🫂🥺 فدات شمم گوربا کوچولوی تو رو هم🥹🫶 هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمیخوانم. ، این قمار عاقبتش جان مرا میبازد