2777
2789
عنوان

امروز خطبه طلاقم جاری شد😭

971 بازدید | 41 پست

نمیدونم خوشحالم یا ناراحت ی حس بلاتکلیفی دارم امروز رفتم محضر همه چی تموم شد موقع خوندن خطبه دنیا روسرم خراب شد کلی گریه گردم ولی الان نه بغض دارم نه خوشحالم شوهرم اعتیادبه شیشه داشت ولی ازصبح همش قیافه اش جلو چشمام صداش توگوشم یعنی میتونم خاطراتمونوفراموش کنم  چطوری قیافه اشو یادم بره ازصبح دارم عکساشو نگاه میکنم فیلمایی که توش قربون صدقه پسرمون رفته😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلمارو نبین

تو دلت برای اون تنگ نشده تو دلت برای جوونی تنگ شده که دیگه برنمیگرده و عمری که هدر رفت به پای یه بی لیاقت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
فیلمارو نبینتو دلت برای اون تنگ نشده تو دلت برای جوونی تنگ شده که دیگه برنمیگرده و عمری که هدر رفت ب ...

عزیزم اینجا خیلی ها به تو نیاز دارند چون نهادب دارن نه فرهنگ فقط دل میشکونن

https://eitaa.com/kodakenazanin

فیلمارو نبینتو دلت برای اون تنگ نشده تو دلت برای جوونی تنگ شده که دیگه برنمیگرده و عمری که هدر رفت ب ...

دقیقا بخدا که حرف دلموزدی همش میسوزم که جرا ۳ سال پیش که آمدم برای جدایی خریت کردم باز فرصت دادم برگشتم چراحرف خانوادموگوش ندادم اونموقع بچه هم نبود بافرصت دوباره ی بچه هم بدبخت شد آینده خودم خراب شد جوونی کجایی که دیگه برنمیگردی الانم جوونم ۲۶سالمه ولی با ی بچه دیگه آینده ای ندارم باید عمرموبزارم پاش 

وقتی باشیشه توهم میزد چی؟!اونا روبه یادت بیار

اخ چقدر اذیت میکرد همش میگفت پلیسا الان ازکانال کولرمییان تو محله پرپلیس نیاز داشتم به این یادآوری واقعا ممنون ازیاداوریت خوبه که شماهاهستید