2777
2789

ژلاتین نمی خواد که ...

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه اه منم یه بار درست کردم همه ادویه جات ژلاتین هم ریختم شکل و قیافش خوب بود ولی بو و مزه و بافتش اص ...

مال من حالا کاملا مزش مثل کالباسه اما با بافتش توی دهان مشکل دارم

پس چی میخواد؟ من هر چی ویدئو دیدم ژلاتین میزدن

من یک ویدئو دیدم ژلانین نداشت 

فقط چرخ کرده مرغ بود و ادویه و پسته و نوارهای گوشت قرمز 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چیا زدی توش ؟شاید خوب میکسش نکردی باید مثل خمیر بشه تو غذا ساز

مرغ رو پختم با سیر و هویج و پیاز و ادویه بعد تو آب مرغ یه بسته ژلاتین حل کردم مرغ رو هم ریش ریش کردم اینا رو با هم حسابی تو غذاساز له کردم ادویه مخصوص کالباس هم زدم بهش و یه ذره هم آب لبو واسه رنگش ،ریختم تو بطری نوشابه بریده شده و گذاشتم تو یخچال

اونجوری که خودش رو نمیگیره

بجوشع سفت میشع 

به خصوص اگه سینه مرغ هم قاطی مواد ش باشه

آهان آفرین، شاید مشکل من همینجاست چون فقط رون زدم

عزیزم باید نسبت ها رو رعایت کنین 

فعلن همین رو بزار یخچال شاید چون گرم ، نرمه🥲🤭