2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هرشب نون وپنیر میخورم چون آخرین شام همسرخدابیآمرزم بودمگراینکه جایی دعوت باشم یا فرزندانم دورم با ...

خدابیامرزه عزیزم روحش شاد

ای وای چرا اینجوری میکنی مریض میشی ها 

شما زنده ای باید زندگی کنی این کار با خودت نکن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

انقدرررر دلم غذا میخوادتازه دارم سوپ میپزم🤐صبحانه که خوردم هیچی نخوردم تا الان

نوش جان عزیزم💖💖

خدابیامرزه عزیزم روحش شادای وای چرا اینجوری میکنی مریض میشی ها شما زنده ای باید زندگی کنی این کار با ...

نمیتونم وقتی شب میشه اون شب میآدجلوی چشمم وداغون وداغون میشم ......شب سختی بود وباورنکردنی

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
نمیتونم وقتی شب میشه اون شب میآدجلوی چشمم وداغون وداغون میشم ......شب سختی بود وباورنکردنی

از دست دادن عزیز سخته... خیلیم سخته ها... ولی ببین زندگی همینه کاری از دستت بر نمیاد

مگه‌خوشگلم شهر دیگه که بری بیاریش...کاری نمیشه کرد ولی خودت داغون میشی مریض میشی شما باید قوی باشی و بالا سر بچه هات باشی و پشتشون باشی جز شما دیگه کسی ندارن... فقط واس خاطر بچه هات بلند شو و قوی باش♥️

اره به شوهرم گفتم شام چی بخوریم گفت اومدم خونه تن ماهی و شویدپلو بخوریم گفتم باشه قربونت❤

😄نجاتت داد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خسته نیستم دندون پزشکی بودم مشکا اینه بتونم بخورم

اهان ای وای خیلی سخته🥲🥲ایشالله زود خوب بشی قشنگم💖

از دست دادن عزیز سخته... خیلیم سخته ها... ولی ببین زندگی همینه کاری از دستت بر نمیادمگه‌خوشگلم شهر د ...

فدات بشم خوشبختی ت روامضا کنه ....دارم سعی میکنم ولی بخدا خیلی سخته جلوبچه هام میخندم ودرونم داغونه نزدیک 8ماهه که دگرگونم ودلم پرسوز وگداز فکر6ماه که شوهرم فوت کرده بودخواهربزرگش که ازخواهربرام عزیزتربوداونم فوت کرد ودوباره غم روغم ......ان شاءالله خدافقط بهم صبر بده 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین