2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما برای خودت تجویز کن خوردن کندر خیلی هم خوبه

فعلا که تو داری تجویز میکنی خانم دکتر

برا خانم باردار خوب نیست. من تو حاملگی خوردم دکترم دعوام کرد. برا بچه بیش فعالی میاره و مضره

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

فعلا که تو داری تجویز میکنی خانم دکتر برا خانم باردار خوب نیست. من تو حاملگی خوردم دکترم دعوام کرد. ...

از اون چرتا بود باید زمان مشخص بخوری نه هر ماه هر روز...اون دکتر خودش نمیدونه چی میگه

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
از اون چرتا بود باید زمان مشخص بخوری نه هر ماه هر روز...اون دکتر خودش نمیدونه چی میگه

بیا برو بچه جون. من گفتم هر ماه خوردم؟؟؟ همون یه ماه مشخص که تو کتاب بود همونو خوردم.نه تو بیشتر از دکتر میدونی

بیا برو بچه جون. من گفتم هر ماه خوردم؟؟؟ همون یه ماه مشخص که تو کتاب بود همونو خوردم.نه تو بیشتر از ...

بچه خودتی که به من 35 ساله میگی بچه...یه ماه مشخص که معلومه تو ماه سه هست...من دکتر رو قبول ندارم و سعی میکنم زیر نظرش نباشم

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
بچه خودتی که به من 35 ساله میگی بچه...یه ماه مشخص که معلومه تو ماه سه هست...من دکتر رو قبول ندارم و ...

کار خوبی میکنی. تو همون تو خونه ی خودت باید زایمان کنی. وقتی دکترو قبول نداری