2777
2789

درسته همینه

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وا برای چی نخوره زمان داره خوردن کندر تو حاملگی...

نه خوب نیست اصلا تو هیچ ماهی. 

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

شما برای خودت تجویز کن خوردن کندر خیلی هم خوبه

فعلا که تو داری تجویز میکنی خانم دکتر

برا خانم باردار خوب نیست. من تو حاملگی خوردم دکترم دعوام کرد. برا بچه بیش فعالی میاره و مضره

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

فعلا که تو داری تجویز میکنی خانم دکتر برا خانم باردار خوب نیست. من تو حاملگی خوردم دکترم دعوام کرد. ...

از اون چرتا بود باید زمان مشخص بخوری نه هر ماه هر روز...اون دکتر خودش نمیدونه چی میگه

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
از اون چرتا بود باید زمان مشخص بخوری نه هر ماه هر روز...اون دکتر خودش نمیدونه چی میگه

بیا برو بچه جون. من گفتم هر ماه خوردم؟؟؟ همون یه ماه مشخص که تو کتاب بود همونو خوردم.نه تو بیشتر از دکتر میدونی

بیا برو بچه جون. من گفتم هر ماه خوردم؟؟؟ همون یه ماه مشخص که تو کتاب بود همونو خوردم.نه تو بیشتر از ...

بچه خودتی که به من 35 ساله میگی بچه...یه ماه مشخص که معلومه تو ماه سه هست...من دکتر رو قبول ندارم و سعی میکنم زیر نظرش نباشم

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
بچه خودتی که به من 35 ساله میگی بچه...یه ماه مشخص که معلومه تو ماه سه هست...من دکتر رو قبول ندارم و ...

کار خوبی میکنی. تو همون تو خونه ی خودت باید زایمان کنی. وقتی دکترو قبول نداری