2777
2789

بچه ها بوووووووووووس  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر می شه به من کمک کنی اول می خوام بدونم جایزش چی هست بهد این که باید حتما از شهر تهران باشی یا ...

جایزه ش مثل اینکه بن خرید ۱۰۰ تومنی نه فقط نباید تهران باشی😉

نمی دونم کجان 

پس از کجا میگی؟  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نفر اول ۱۰ تا سفر با اسنپ به قیمت ۱۰ هزارتومن گیلی گیلی گیلی    

ببخشید ولی من درست متوچه نشدم جایزه نفره اول چیه می شه بیشتر توضیح بدین

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
رو سر من دارن ساندیس میخورن    

الهه من اسنپ نمیخوام   مگه انتخابی نبود؟

تبریک به تو  تبریک به من تبریک به ما تبریک به او تبریک به همممه😄😄

امضات خیلی با حاله😀😀😀😀😀

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
پس از کجا میگی؟    

صفحه اول مسابقه نوشته بود.

اینکه کجاست یعنی نمیدونم دست کیه؟ یعنی دست نی نی یاره هاست یا خانم تهرانی؟

گیرم که آب رفته به جوی باز آید، با آبروی رفته چه باید کرد؟