_elahe_ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 16746 عنوان تبریک ب برندگان😁 751 بازدید | 116 پست از جمله عاطی و کتی و رویای خیس 😁😁 1396/08/20 | 00:11 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 کجا اعلامکردن ؟ لینک بده لطفا من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
eliiiiinaaaaa عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 431 وایسا شیشده😜😜😜 😍چون تــودارم همه دارم...دگرم هيچ نــبــايــد😍
zanbile_sabegh عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 8503 https://www.ninisite.com/photos/contest/list/31/35/ساندویچ-های-پائیزی-ساندویچ-های-پائیزی خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13122 نهههههههههه 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91743 رویای خیس رفیقمه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
yazdanjoon عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2514 خداشاهده من به تک تکتون رای دادم مبارکتون باشه برنده شدن عزیرانم خدایابابت داده ونداده ات شکر
_elahe_ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 16746 کجا اعلامکردن ؟ لینک بده لطفا https://www.ninisite.com/photos/contest/list/31/35/ساندویچ-های-پائیزی-ساندویچ-های-پائیزی
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91743 نهههههههههه شامیت برد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.