2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار زشت نیست

154 بازدید | 19 پست

قراره برم برای مصاحبه کاری

بابام گفت دنبالم میاد تا یه بزرگتر همراهم باشه کارو ببینه

بهم برخورده

نمیدونم باید ناراحت بشم یا نه

من خودم از پس همه چی بر میام

شماهم زمانی که برای کار میرفتید خانوادتون میومد کارو میدید؟

خانواده ها متفاوتن، پدرتم حق داره نگران باشه ، اما اگر خودت دوست نداری بیاد باهاش صحبت کن 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یه شرکت صنعتیهنمیدونم به خاطر سنمه اینقد عصبی شدم اخه فکرشو میکنم یه همراه بزرگتر بد نیستولی دست ...

من همیشه خدا رو شکر می کنم همسرم حواسش به دخترم هست به خودشم میگم قدر باباتو بدون نه اینکه بخوام گله کنم بابامو خیلیم دوست دارم اما بنده ی خدا همین که بزرگمون کرد و یه جهیزیه ای داد که بریم خونه بخت کلاهشون رو مینداختن بالا