2777
2789
عنوان

این چه مرگشه

165 بازدید | 21 پست

دوستان به نظرتون میشه ی آدم عاشق باشه و کلی وعده وعید بده بعد چند روز یهو سرد بشه هیچ زنگ و پیامی نزنه

ازش بپرسی چته چیشده بگه حالم خوب نیس بهم زمان بده همه چیو بهت توضیح میدم

مگه میشه آدم یکیو دوست داشته باشه نخواد باهاش حرف بزنه اونم چند روز 

به نظرتون جریان چیه؟

میشه مشکلی داشته باشه ؟

سرش یه جا دیگه گرمه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا اون طرفو‌گذاشته تو بلاتکلیفی

اون جدی تره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نه صبر کن فعلا حالش بده و دوست نداره حرف بزنه مگه همه آدما باید تو حال بدی صحبت کنن؟خب این نمیتونه و ...

منم درکش کردم بهش گفتم گفت تنها کسی که دلم می‌خواد باهاش حرف بزنم تویی ولی فعلا بهم ریختم بهم زمان بده میگم بهت 

نمی‌دونم شاید مشکل خانوادگی یا اقتصادی باشه ولی فکرم بدجور درگیرشه