2777
2789
عنوان

چه قدر خونه گرون شده

296 بازدید | 16 پست

ما مستاجریم البته ده هزار متر ارث داریم جای خوب ولی خوب تقسیم نمیشه خسته شدم از مستاجری خونه که هیچ نمیشه روش حساب کرد مسکن مهری هم پول میخواد برا خرید و ثبت نام زمینم نداریم فعلا اجاره جاهای معمولیم خیلی گرونه همه دویست به بالا فقط مسکن مهریاست که هشتاد وپنج مترن تصمیم گرفتم برم برا خودم وسایل خونم عوض کنم همه رو لوکس کنم با پونصد میشه ولی با پونصد نمیشه خونه خرید وامم ضامن یه نفرم نداریم حتی کسی ضامن وام اذدواجمونم نشد خوشبحال دخترایی که با پول خانواده خوشن یا حداقل تنها نیستن و بی کس تمام زندگیمو باید تنهایی درست کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه دلتون به همون ارث خوشه 

ایشالا خونه ی دلخواهتو میخری به زودي 😍😇 

ایشالا همه‌ی مستاجرا خونه دار شن 😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

انشالله یه خونه پرنور بزرگ میخری

دیروز داشتم میگفتم اگه زمینامون بهمون رسید زیر بنای خونمونو صد وشصت متری میزنم امروز تو دیوار دقیقا همون خونه رو دیدم فقط دومیلارد بودولی ماهمونم نداریم مرسی عزیزم 

دیروز داشتم میگفتم اگه زمینامون بهمون رسید زیر بنای خونمونو صد وشصت متری میزنم امروز تو دیوار دقیقا ...

الان ندارید 

ولی فردا چی

ما که از فردا خبر نداریم 

من برات از خدا یه خونه دلباز میخوام

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ارثی که نشه تا جوونی استفاده کنی.به چه درد میخوره؟؟

به درد سلطنت مادرشوهرمن به یکی از پسراش خونه داده چون از من خوشش نمیاد شوهرم به حرفه نمیخوان حتی صد مترم بهش بدن اونم میگن چند نفر باید شریک باشن و بعد از مرگ مادرشون به نام بشه که باز دردسر ورثه هست ارث پدری هست 

لطفاً اگر پونصد میلیون داری و مستأجری با لوازم پول و دور نریزلوازم همش خراب میشه از مد میوفته و پولت ...

نه اونم ندارم میگم لوکس بشه کلا میشه پونصد ماهی بیست میگیرم طلا هم میخرم ولی باید صد سال جمه کنم تا خونه بخرم مسکن مهری اونم اگه همین قیمت بمونه 🫤

دیروز داشتم میگفتم اگه زمینامون بهمون رسید زیر بنای خونمونو صد وشصت متری میزنم امروز تو دیوار دقیقا ...

کدوم شهری 

منم تازه عروسم خانواده شوهرم برام کاری نکردن حتی عروسی نگرفتن 

می‌خوام تنها خونه بخرم 

نه اونم ندارم میگم لوکس بشه کلا میشه پونصد ماهی بیست میگیرم طلا هم میخرم ولی باید صد سال جمه کنم تا ...

ماهم حقوقمون همونقدره خونه نداریم امیدم به مامانمه با زمیناش برامون خونه بخره 

کدوم شهری منم تازه عروسم خانواده شوهرم برام کاری نکردن حتی عروسی نگرفتن می‌خوام تنها خونه بخرم

سمت جنوب یه وقت اشنا میبینه زیاد جزیات گفتم ببخش عزیزم من حتی طلاهای عروسیمم فروختم برا شوهرم بهش گفتم قبل ارزونی یه سصیصد متری حیاط دار صد بود ماشین بفروش با وام وطلا بخریمش گفت نه ماشین وطلا وام وداد برا کسب و کار تر زد همه سرمایمون رفت بخدا خونه صد بود دوخواب لوکس دویست زیر بنا داشت