منم اینجا زیاد نمیام ماهی یبار میام😂 ببین خلاصه وار روش خوندن رو بهت میگم
اول اینکه نمیدونم روش معلمتون برا تدریس چیه خودش سوال میده یا فقط توضیح میده و خودتون باید سوال دربیارید شاید دانش آموز عادت کرده ب سوالات آماده معلم اما اشتباه ترین روشه سوالای معلم رو بخون ولی فقط برا امتحانای مدرسه
برا نهایی و کنکور خودت باید جای طراح سوال فکر کنی جمله ب جمله بخون و چشاتو ببند و سوال رو تصور کن حتی تو حل فرمول هم همینه با خوندن سوال روش وفرمولهای لازم رو به یادت بیار و پلکانی حل کن. بعد بشین سوال رو شکلهای کتاب رو بیشتر بدانید ها فعالیتها کار در کلاسها و همه سوالات داخل متن و آخر فصل کتاب رو ریز ب ریز حل کن تو هر کدوم مشکل داشتی علامت بزن. اپلیکیشن پادرس با اینکه خیلی حرفه ای نیس ولی کار راه اندازه خیلی چیزا رو که بلد نیستی از روش نگاه کن یاد بگیر ( عین بعضیای دیگه از رو گام ب گام کپی برداری نکنیا بنویسی) اول بفهمم از چروشی استفاده کرده بعد اکه نکته ای تو سوال توجهتون جلب کرد که نمیدونستی تو دفتر یا گوشه کتاب مربوط ب همون صفحه یادداشت کن. درآوردن نکته خیلی مهمه فرمولها رو ساده کن ترکیب کن جایگذاری کن و فرمول جدید بساز بعد چنتا سوال خودت طراحی کن. برا درسایی مثل ادبیات عربی و زبان که لغت دار هستن از جعبه لاینتر استفاده کن. فقط ب تمرینات کتاب بسنده نکن حتما برا هر درست حداقل یدونه کتاب تست که آموزش هم داره بگیر. من خودم برا زیست خیلی سبز و ایکیو و تخته سیاه رو پسندیدم برا شیمی مبتکران عالیه برا ریاضی سی دی های آموزشی قلم چی باعث شد نمره ریاضی دهمم که لب مرز به زور ده شده بودم سال دوازدهم نفر سوم آزمونهای علمی ریاضی کشور بشم اما از اون زمان زیاد گذشته ممکنه کیفیت کتابها عوض شده باشه خیلی کتابهای جدیدتر اومده از مشاور مدرستون راهنمایی بگیر بهرحال اطلاعات اون به روزتره