2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد با سیاست بنظرم خیلی خطرناکه 😂😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چون ذات زن با مهر و محبت اجینه،و نقش مدیریتی در  ارامشو ‌،کنترل ،با مهارت زنا امکان پذیره، مردا بیشتر سرعتی عمل میکنند و نقش حمایتی دارن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

به مظرم خیلی ربطی به حرفم نداشت😂

منظورم اینه

اگه زن سیاست داشته باشه

خیلییی بهتره

بالاخره تو یه رابطه، باید ینفر به طور مخفیانه کنترل‌ رابطه رو توی دست داشته باشه

اگه زن بدون سیاست باشه، مردم همینطور کلا رابطه  میپوکه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

منظورم اینهاگه زن سیاست داشته باشهخیلییی بهترهبالاخره تو یه رابطه، باید ینفر به طور مخفیانه کنترل‌ ر ...

این دقیقا همین تفکر قدیمی مسخره است که پشت سرشو نگاه کنی تهش به زنستیزی میرسه

چون ذات زن با مهر و محبت اجینه،و نقش مدیریتی در ارامشو ‌،کنترل ،با مهارت زنا امکان پذیره، مردا بیشت ...

حتما مرد برا کار بیرون ساخته شده و زن برا کار خونه؟

چرا نمیبینید با چیا گولتون زدن که بیخیال ارزوهاتون بشین؟ذات چیچیه اخه

حتما مرد برا کار بیرون ساخته شده و زن برا کار خونه؟چرا نمیبینید با چیا گولتون زدن که بیخیال ارزوهاتو ...

من کلاً با این گفته مخالفم،هرکسی می‌تونه هرکاری بکنه ،ولی نتیجه مهمه،مثلامردهم می‌تونه بچه داری و غذا درست کنه اما بنظر شما می‌تونه بخوبی ی زن عمل کنه،نتیجه و خروجی کار مهمه،

محبت مرد خشن و مردونست ،ولی زن با لطافت انجام میده

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

این دقیقا همین تفکر قدیمی مسخره است که پشت سرشو نگاه کنی تهش به زنستیزی میرسه

اکثر جاها اینطوریه 

مثل کتاب زنان زیرک یا  Why Men Love Bitches

دیگه بستگی به شخصیت آدمام داره که توی رابطه یا از

اکثر جاها اینطوریه مثل کتاب زنان زیرک یا Why Men Love Bitchesدیگه بستگی به شخصیت آدمام داره که توی ...

* یا ازدواج چجورین 

اگه هردو طرف درکشون خیلی بالا باشه نسبت بهم نیازی به این همه دنگو فنگ نیست😂

من کلاً با این گفته مخالفم،هرکسی می‌تونه هرکاری بکنه ،ولی نتیجه مهمه،مثلامردهم می‌تونه بچه داری و غذ ...

همین دیگه خانه داری رو کردم تو ذهنتون زنونه است چرا نگه مرد چلاقه اخه

اخرش یه زن خانه دار ۶۰ هفتاد ساله کیکونه که نه درامدی داره نه پس اندازی و حتی کارشم هنوز ادامه داره و نمیتونه استراحت کنه

عزیزم منبعت یه کتاب زرده

منبع من نیست عزیزم 

صرفا یکسری مطالبش جالب بودن.

برای منبع معتبر بهترین ها پادکست روان شناسان، مثل پادکست مریم موسوی راجب مهارت های گفتگو در رابطه

در اصل این چیزی که ما بهش میگیم سیاست، آگاهی رابطس که یه چیز دوطرفس که ینی اگه زنه به اطلاح هرچقدر سیاست به خرج بده تا مرد همکاری نکنه هیچ آبی تکون نمیخوره