بچه ها مامانم بهمن پارسال عمل تنگی کانال نخاع و پین گذاری 7تا ستون فقرات انجام داد هنوز هنوزه میگه پاهام ساق پام درد میکنه سره باید چیکار کنیم دکترش هم میگه عملش خوب بوده باید چیکار کنه و تجربه ای داشتین؟
مال من بعد چهار پنج سال همین الان از درد رو به قبله دراز به دراز افتادم 😂 دور از جون مادرتون
بنظرم جراحی کمر فقط یکم از پیشگیری و بدتر شدنش جلوگیری میکنه و یک کوچولو از دردهای قبل جراحی کم میکنه وگرنه این درد لعنتی انگار مادام العمر باقیه 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
مال من بعد چهار پنج سال همین الان از درد رو به قبله دراز به دراز افتادم 😂 دور از جون مادرتون بنظرم ...
من مامانم عمل کرده هنوز میگه پاهام درد میکنه حس ندارع بعد بدون عصا نمیتونه بیرون بره سنشم۵۳هست ولی اصلا بیرون نمیتونه بره به سختی بعد دکتر بردیمش هیچکس جوابی نمیده نمیدونیم چیکار کنیم دیکه
نمیتونه راه بره؟ با فیزیوتراپی و ورزش اصلاحی نمیتونه بهترش کنه؟
با عصا کیتوه بره بعد با پان به سختی یعنی خودش میگه نسبت به قبل فقط درد کمرم کاهش پیدا کرده ولی پاهام بدتر شدن جون ندارن فیزیوتراپیم میره ده جلسه رفته دوباره بعد یه مدت گفتن وایسا بعد ده جلسه دیگه بیا ولی باز میگه اثر نداره
من مامانم عمل کرده هنوز میگه پاهام درد میکنه حس ندارع بعد بدون عصا نمیتونه بیرون بره سنشم۵۳هست ولی ...
اب درمانی خیلی کمک میکنه ، منم جراحی کردم و همچنان سمت چپ بدنم ضعیف و درد کمر هم دارم ، اصلا نمیتونم روی زمین بشینم پاهام حالت خواب رفتگی میگیره ، پیاده روی طولانی اصلا ، کفش غیر طبی اصلااااا
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
اب درمانی خیلی کمک میکنه ، منم جراحی کردم و همچنان سمت چپ بدنم ضعیف و درد کمر هم دارم ، اصلا نمیتون ...
بعد ببخشید شما هم پاهاتون سر هست یعنی انگار جون ندارن راه بره؟بعد نمیتونین از رو پله برین بالا؟مامانم نمیتونه بعد با عصا راه میره میگه پاهام جون ندارن اگه نباشه میفتم
بعد ببخشید شما هم پاهاتون سر هست یعنی انگار جون ندارن راه بره؟بعد نمیتونین از رو پله برین بالا؟ماما ...
گاهی بی رمق میشم ولی نه در این حد ! وزنشون بالا نیست ؟
نمیدونم درسته اینو بگم یا نه ولی اگر دکتر از خوب بودن عمل اطمینان داده مادرتون رو گاهی ترغیب کنید بدون عصا راه بره تا بهش وابسته نشه و ...