2821
2789
عنوان

گریه نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
اگه سیره و باز دلش میخواد مک بزنه شاید رفلاکس پنهان داره بعد از وعده ی شیر پستونک‌بذار دهنش و یه ربع ...

رژیم رفلاکس وکولیک چیه

💘عشق من پسرمه💋💋💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همینه دیگه پسر‌ منم همه اش دنبال شیر بود رفلاکس پنهان داشت خیلی هم‌ماه اول وزن گرفت پرخوری خوب نیس ب ...

خسته شدم باورکن اربس مک زده نفس میکشم سرسینه ام تیرمیکشه

💘عشق من پسرمه💋💋💋
اگه سیره و باز دلش میخواد مک بزنه شاید رفلاکس پنهان داره بعد از وعده ی شیر پستونک‌بذار دهنش و یه ربع ...

مشکلم اینه که اصلاپستونک قبول نمیکنه 

💘عشق من پسرمه💋💋💋
خانمی رو چه حسابی میگی شیر خودت سیر نمیکنه اگه سیر نشه وزن نمیگیره بعدشم اگه دایم دلش مک زدن میخواد ...

اصلاپستونک نمیخوره عزیز خوابش فقط درروز4/5ساعته اصلاخواب درستی نداره برای بهترشدن خوابش چیکارکنم مشکلم اینه که همش دهانش بازه ونمیخوابه که منم استراحت کنم شیرتوسینه ام جمع شه یایه چیزی درست کنم بخورم اصلاوقت ندارم سرویس بهداشتی برم توخواب همش نق میزنه توروخدااگه چیزی میدونیدراهنماییم کنیدباورکنیددارم ازش زده میشم من وهمسرم عاشق بچه ایم ولی پسرمون خیلی بیزارمون کرده یه دقیقه میخوابه هردومون میخوابیم بابچه ازبس خسته میشیم.

💘عشق من پسرمه💋💋💋

به نوزادی مثل نوزاد شما میگن نوزاد سخت فقط مدتی باید باهاش کنار بیایید پستونک های مخلف امتحان کردی دختر کوچیک من فقط مدل بادمی اونت رو میگیره یکم گرونه ولی برای ما که خوب بود چون من دوتا دیگه دارم که باید بهشون برسم

مامانی وسه تا جوجه دوست داشتنی

سلام به بچت بادیان بده بچه رو خوش اخلاق میکنه.تمیز بشور بریز تو آبجوش بزار دم بکشه بده بچت ی قاشق.واسه دلدردش خوبه .خودتم عرق کلپوره بخور چون بچه شیر میدی.فریمانیها میگن جوشونده سرماخوردگی خیلی خوبه.از عطاری بگیری

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍