2821
2789
عنوان

گریه نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
خوب پس همون نفخ و کولیک داره بجه منم همینطوره. کولیک دردناکه و باعث گریه اونها میشه. 

خب الان چیکارکنم اگه خدایی نکرده همچین مشکلی داشته باشه

💘عشق من پسرمه💋💋💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودت باید لبنیات گاوی رو بطور کلی حذف کنی

کرفس خرما ترشی کلم کاهو حبوبات و غذاهاییکه حبوبات دارن اسفناج سبزی خام میوه خام مثل سیب نارنگی پرتقال لیمو و خیلی مواد غذایی دیگه رو حذف کنی. 

از تو نت دربیار کامل توضیح داده

مجبور به رعایت هستی برای کمتر درد کشیدن نوزادت

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور بده بهش . شیرهای معمولی به این بچه ها نمیسازه

روزی یکبار زیر سبز دم کن با نبات بخور

بعد غذدا عرق نعنا بخور

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره بردم بعدده روزم بردم سالمه چطورمگه

همینجوری واسه خودم میخواستم عزیزم .. ینی وقتی از بیمارستان مرخص شدی ؟کجا بردیش؟جای خاصیه ؟

منو دل بریدن از تو؟؟؟چه محال خنده داری☆♡
اون چه دكتريه كه ميگه مشگلي نداره.مگه بچه بيخودي نق ميزنه؟اين بچه يا كوليك داره يا گرسنس

نمیدونم بخداهرچی شیرخشک میدم شیرخودمومیدم بازم دهانش بازه دنبال چیزی میگرده اخه چیکارکنم خسته شدم

💘عشق من پسرمه💋💋💋
نمیدونم بخداهرچی شیرخشک میدم شیرخودمومیدم بازم دهانش بازه دنبال چیزی میگرده اخه چیکارکنم خسته شدم

ببرش يه فوق تخصص خوب.خيلي از مشگلات بچه هارو متخصص نميتونه بفهمه.نگران نباش چيز مهمي نيست

همینجوری واسه خودم میخواستم عزیزم .. ینی وقتی از بیمارستان مرخص شدی ؟کجا بردیش؟جای خاصیه ؟

روزاول بیمارستان چک میکنه بعدده روزمتخصص اطفال

💘عشق من پسرمه💋💋💋
ببرش يه فوق تخصص خوب.خيلي از مشگلات بچه هارو متخصص نميتونه بفهمه.نگران نباش چيز مهمي نيست

فوق تخصص بردم تادلت بخواددکتربردم همه میگن بچه ها تایه ماه الی 40روزهمینجورین

💘عشق من پسرمه💋💋💋

اگه سیره و باز دلش میخواد مک بزنه شاید رفلاکس پنهان داره بعد از وعده ی شیر پستونک‌بذار دهنش و یه ربع عمودی نگهش دار و سطح شیبدار بخوابونش کلا

حجم کم بده و‌ فاصله ی زمانی شیر دادن‌رو‌کمتر کن

رژیم رفلاکس و کولیک هم‌کامل رعایت کن

صدای سشوار خوبه‌با روغن زیتون شکمشو‌ماساژ بده و سشوار بگیر از فاصله ی دورتر