2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369110 بازدید | 25721 پست
تو گروه هم بگو عسلم  شیوانا جون اومده بچه ها سوال دارن بیان  من بهش پیام میدم

تی تی جان شما هم از این محلول نتیجه گرفتین؟شیواناجون خیلی سرش شلوغه منم هی سوال دارم خخخ...میشه بگین موهام معمولیه همون ی استکان  ار هز روغن و دوقاشق چای خوری سرپرر حنا بزنم خوبه؟؟و اینکه ساقه موهامو چیزی نزنم؟بعدش روسری سرم کنم عب نداره؟ببخشید بازم خیلی سوال شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی توهم تو گروهی؟؟؟ایدیت چیه

من تل ندارم نازنینم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تو گروه هم بگو عسلم  شیوانا جون اومده بچه ها سوال دارن بیان  من بهش پیام میدم

بچها تو گروه خبر دارن منم اونجا فهمیدم شیوانا جون اومده 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
سلام شیوانا جان خوشششش اومدی خوش اومدی عززیزم من ازمایش کلی دادم تیرویید کبد و هورمونا وهمهههه خدارو ...

سلام ساحلم😍😍😍

چطوری عروسک؟😍

موهات چطورن؟

خوب فریتینت پایینه گزنه رو حتما باید بخوری

خداروشکر که بقیه چیزا خوبن

راستی اِما جطوره دوستان؟؟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
من تل ندارم نازنینم

قربونت برم ♥اسم قشنگت چیه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
من ک تکذیب کردم ولی چون اسم کابری یار مهربان به شخصیت تو خیلیییی میخوره دچاز سوتفاهم شدن ♥

عه خب آخه خیلی عقب بودم از تاپیک یهو رسیدم به اون متنه ،میخواس گریم بگیره والا😢

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
تی تی جان شما هم از این محلول نتیجه گرفتین؟شیواناجون خیلی سرش شلوغه منم هی سوال دارم خخخ...میشه بگین ...

حدیث جون من نتیجه گرفتم 

هم موهام رشد خیلی  خوب شد

هم جنس خود موهام خیلی خوب شد 

هم ریزشم فوق العاده کم شد

هم موهای جدید درومد منتها موهای جدیدم نازکه معلوم نیس زیاد

برای موهای معمولی همین که گفتی خوبه من به ساقه ها هم میزنم اما ماساژ نمیدم شونه میکنم

سرمم با سفره یه بار مصرف میپوشونم چون روسریام روغنی شدن زدن به رو بالشیم!

راستی تاپیک جامع رو بهت نگفتیم ببینی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یکی از کاربران گفته بود

خوب بله تابلوئه که من یار پنهانم نیاز به کشفم نبودا خودم آدرس تاپیک نوعروسو دادم😍😀

خودم گفتم من اونم😀

اما در مورد اینکه کسی جواب نگرفته سخت در اشتباهن چون برعکس اینجا که تو تاپیکیم اونجا دائم با نامه در ارتباط بودیم باهم.ضمنا اونجا تجربمونم کمتر بود و نمیدونستیم باید حنا متغیر باشه واسه هرکسی بعد ازون خیلی چیزا دیدم و فهمیدم با آدمهای دیگه همینجور که اینجا هم کلی از اول تاپیک تا الان هممون تجربه کسب کردیم

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
قربونت برم ♥اسم قشنگت چیه

یعنی شکوفه ی بهاری به زبان مازندرانی

قربونت مهربون

حدیث جون من نتیجه گرفتم  هم موهام رشد خیلی  خوب شد هم جنس خود موهام خیلی خوب شد  ه ...

خیلییییییییی ممنون عزیزم بابت جوابات....لطف کردی....نه تی تی جون ندیدم تاپیک جامع رو

فقط ی چیزی گیجم میکنه..من تو همین تاپیک فک کنم خوندم ک محلول رو ب کف سر ماساژ بدین..الان شیواناجون گف ماساژ نمیخواد ...درسته؟

سلام شیوانا جان خوش اومدی عزیزم

منو یادته گفتم موهامو تراشیدم محلول رو از ۱۴ دی استفاده می کنم هر روز

جز چند روزی که نتونستم بزنم دمنوشهارم میخورم

شما گفتی تا عید تا زیر چونه ات میاد 

الان موهام ۲ و نیم سانت رشد کرده

حتی اندازه موهای شوهرمم نشده 

چیکار کنم😢😢😢

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
من ک تکذیب کردم ولی چون اسم کابری یار مهربان به شخصیت تو خیلیییی میخوره دچاز سوتفاهم شدن ♥

نه آرزو جون

واقعا خودمم

یار پنهان

این آیدی رو درست کرده بودم برای کمک پنهانی به کسی

اون آیدی از سال نود و سه هست میتونید تمام پستامو توش ببینید

اتفاقا جالبه یه تأییدیه براینکه من از طرف شبکه های ماهواره ای نیستم😀😀