2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369200 بازدید | 25721 پست
وااااااای سلام شیواناجونم خوش اومدی چقد جای خالیت حس میشد خوب موقعی برگشتی

کنجدم سلاااااااام

ابروهات چطورن گلللللل من؟😍😍😘😍

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
عزیزم هرکدومو دوست داری بزن ولی کندلوسم خیلی خوبه

شیواناااا جواب اون سوالمو ندادی😟،حکیم بهم یه ماسک موی ضد ریزش داده گفته نیم ساعت قبل حموم بزن.چجوری محلول خودمونم بزنم پس؟!

آخرین روزهای اسفند است❄از سر شاخ این برهنه چنار🌳مرغکی با ترنمی بیدار می زند نغمه🐦نیست معلومم آخرین شکوه از زمستان است⛄یا نخستین ترانه های بهار ؟🌼🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هرکدومو دوست داری بزن ولی کندلوسم خیلی خوبه

شیواااااااانااااااااااااا اومدی بالاخره  باورم نمیشه سلاممک خیلی یییییی دلم تنگت بود 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
بزن بنظرم... ولی اعصابت اگر خرابه حتما باید گل اسطخودوس بخوری اگر شده تیبگشو بخر... اون کسی که من ...

چشم اسطخودوس رو هم هر شب نیم ساعت قبل خواب میخورم همونطور ک خودتون گفتین

واقعا؟؟ چ عالی خوشحال شدم اینو شنیدم:))

اخه من ترسیدم هفته ای ی بار فقط منو ب مرحله ریزش برسونه و کلا روالی ک شما گفتینو بهم بزنه ب جای بهتر شدن

عزیزم حالا ک آنلاینی اینم بپرسم...من موهام معمولیه نه چربه نه خشک...

همون ی استکان روغن زیتون..ی استکان روغن نارگیل و دو قاشق چای خوری سرپر حنا خوبه؟؟

فقطم ب کف سرم ماساژ بدم دیگ درسته؟

ی عالمه ممنون شیواناجون..کلی واست دعا میکنم اگ موهام خوب شد

چشم اسطخودوس رو هم هر شب نیم ساعت قبل خواب میخورم همونطور ک خودتون گفتین واقعا؟؟ چ عالی خوشحال شدم ...

گلم من قبلا هم گفتم

من بخاطر شرایطی که داشتم اصلا مرتب نزدم ولی نتیجه گرفتم

ان شاالله شما هم میگیری

فقط استرس سمه سم!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
گلم من قبلا هم گفتم من بخاطر شرایطی که داشتم اصلا مرتب نزدم ولی نتیجه گرفتم ان شاالله شما هم میگیر ...

خب چیکار کنم شرایطم طوریه ک نمیشه استرس نداشته باشم...ینی نزنم؟وااای گیج شدم😢😢برعکس جواب نده ک خودمو میکشم😢😢

سلام عزیزمدلم تو خوبی؟😍

ممنون عزیزم شما خوبین؟؟؟گزنه بنظرتون چحوریه وقتی برا مروستات خوب باشه یعنی هورمون مردونه زیاد میکنه؟؟؟

بعد یچی دیگه من نمیدوم جن باره روغن میزنم ولی چن روز  اول بعد لز ۴ یا ۵ بار ریزشم ب ۴ یا ۵ دونه تار نو رسید ولی الان ی مدته دیزش مو گرفتم شدید گزلشتم ب حساب فاز دوم و دارم ادانه میدم

گاهی می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳یار است یا ۳۱۳مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟وهربار به خودم میگویم چقدرتربیت کار دشواریست 😔😔
مرسی تی تی جون اینم امتحان میکنم

قربونت برم

فقط من اینجوری میشورم

اول نیمه ی سمت راست سرمو 

بعد نیمه ی چپ سرمو 

بعد اگه هنوز چربیش زیاده کل سرمو

اصلا چنگ نمیزنم

به هیچ وجه وای نمیستم دو سه بار ایستاده سرمو شستم بدجور ریزش گرفت

اب ولرم

اروم اروم موهامو ناز میکنم میشورم 

ببخچید اینا رو گفتم

میدونم توضیح واضحاته فقط بخاطر یاد اوری گفتم

اها یه چز دیگه رفتید حمام اول سرتونو اب نزنید

اول پاهاتونو با اب گرم رم کنید بعد بدنتونو اخرش سرتونو بشورید چون سر یهو نا متعادل میشه

اینو پارسال از دوستم شنیدم

بازم ببخشید گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
شیواناااا جواب اون سوالمو ندادی😟،حکیم بهم یه ماسک موی ضد ریزش داده گفته نیم ساعت قبل حموم بزن.چجوری ...

آهان

راستش من قبلا هم گفتم محلول خودمونو بیشتر از محلول حکیم برای خانما قبول دارم ولی اگر این محلول فکر میکنی جواب نداده اونو بزن هرچند معتقدم اگر پلی کیستیکت درمان بشه اینم جواب میده

من محلول حکیمو زدم راستش موهام به شدت شروع کرد ریختن دیگه نزدم.حالا ساید اونم میزدم مو درمیومد بعدش نمیدونم ولی خوب به خانما پیشنهاد نمیدم ولی به اقایون چرا

چون خود حکیم مو هاش با همین محلول درومده چون کچل بود قبلش خودش گفت ازین زئم درومد

و گفت آلمان ازمون میخره بسته بندی میکنه به نام خودش میفروشه

اونم نباید بد باشه ولی جه عرض کنم.من ادامه ندادمش

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
شیواااااااانااااااااااااا اومدی بالاخره  باورم نمیشه سلاممک خیلی یییییی دلم تنگت بود

سلام آرزوی قششششششنگم

چه همع گل. و مو تو پروفایلت اومده

تووووووولدت مبارک راستی😍😍😍😍

سلام شیوانا جان خوشششش اومدی خوش اومدی عززیزم من ازمایش کلی دادم تیرویید کبد و هورمونا وهمهههه خداروشکر هیچیم نیست فقط فریتین ۳۳و اهن همون اف ای ۳۵خب فرقشون چیه و راستی قندم ۱۰۰چ کنم

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
چشم اسطخودوس رو هم هر شب نیم ساعت قبل خواب میخورم همونطور ک خودتون گفتین واقعا؟؟ چ عالی خوشحال شدم ...

ان شاءالله خدا مارو شرمنده شما نکنه عزیزم

نه ماساژ نده دوستم فقط بزن و بشور

خب چیکار کنم شرایطم طوریه ک نمیشه استرس نداشته باشم...ینی نزنم؟وااای گیج شدم 😢😢برعکس جواب نده ک خ ...

نه بزن عزیز دلم

ولی سعی کن ارامش داشته باشی

همسر من یا کی از دوستام  با اینکه به اصطلاح بچه خرخون بود ولی موقع کنکورش از استرس رتبش زیاد خوب نشد

ان شاالله یه رتبه ی خوب میاری و رشته ی دلخواهت قبول میشی