2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310383 بازدید | 25721 پست
آهان واسه ریزش  نه من ریزش ندارم . فقط پوست کف سرم خیلی سفید شده با این هر شب حموم رفتنا 😞 ع ...

بچه ها من تا وقتي كه محلول رو يكروز در ميون زدم نتيچه ي خوبي نگرفتم ولي ولي از وقتي هر روز اونم شب تا صبح ميزنم خيلييييييييي راضيم 

باع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان واسه ریزش  نه من ریزش ندارم . فقط پوست کف سرم خیلی سفید شده با این هر شب حموم رفتنا 😞 ع ...

منکه موهام خیلی میریزه حنارو بیشتر کردم دو قاشقش کردم ولی ریزش بیشتره موهامم هشکه تازه ب ساقه نمیزنم 

خدایا شکرت
دوستان ته محلول که یکم حنا میمونه رو چی کار کنیم میشه بعدا دوباره تو ظرفمون که تهش حنا مونده روغن بر ...

من میکنم اینکارا

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
سلام به همه.... من در هفته یه شب نمیزنم ک استراحت باشه... راستی  جوش زده تو سرم چیکارکنم؟  ...

منم فقط پنجشنبه هارو نميزنم 

مدددديونيد فكر بد كنيدااااا 

فقططططططط براي استراحت كردنه موهامه ها 

خخخخخخخخ

باع...
منکه موهام خیلی میریزه حنارو بیشتر کردم دو قاشقش کردم ولی ریزش بیشتره موهامم هشکه تازه ب ساقه نمیزنم ...

خب حناتو کم کن ببین چجوره. زیاد ماساژ نمیدی؟ 

سلام به همه.... من در هفته یه شب نمیزنم ک استراحت باشه... راستی  جوش زده تو سرم چیکارکنم؟  ...

شامپو بچه رو پیاز خورد کن توش . من بعد با اون بشور 

سلام دوستم 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها من تا وقتي كه محلول رو يكروز در ميون زدم نتيچه ي خوبي نگرفتم ولي ولي از وقتي هر روز اونم شب ت ...

پس یه شب در میون رو بیخیال میشم 😊😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ریزش داشتی؟ چقد داشتی ؟الان چی ریزش داری

جانان عزيزم 

وقتي شروع كردم يك روز در ميون زدن ريزشم مثلا 60 تا ميريخت شد 40 تا 

ولي الان كه هر شب ميزنم ت حموم يكي دوتا 

و بعده حوم موقع شونه كه كاااااااااملا چند ساعت گذشته 15-20 تا ميريزه 

و مو ريزه هم درآرودم 

و همينكه موهام ديگه نميريزه يعني پرترم شده ديگه

باع...
کندلوس میزنم

عیبی نداره . اونو یه مدت بزار کنار . یه شامپو بچه فیروز بخر توش پیاز خورد کن بزن تا جوشات خشک شه 

عزیزم عکس ندارم. و جدا از مو چون به ابرو زدم اگه دربیاد ابروهام مشخص میشه روغنها و نسبت رو قبلا به ...

عزیزم مطمئنی مو ریز در نیاوردی؟ ابروهات در چ حاله؟ 

سحر جون کجایی😞😞 از وقتی گروه تل زدی دیگه نمیای تاپیک😕 بیا ببین بچه ها چقدر نا امیدن من به امید ...

عزیزم بچه خواهرم با 2 بار استفاده محلول موریزه درآورد ❤ خواهرم 20 ساله مشکل ریزش ارثی داره فقطططط 1بار زده به سرش موریزه دراورده❤. ناامید نباش.... منم مثه خودتم دقیقا خداروشکرررررر موریز دراوردم هنوز یک ماه نیس. انشاءالله هیچکس ناامید نشه. براهم دیگه دعاکنیم. برا شیوانا جونم دعا کنیم

بچه ها این مو ریزه ها ک تو سر همه هست من همیشه دارم . کل موها چرخه استراحت دارن وقتی از استراحت در میان اول مو ریزه هستن بعد کمکم بلند میشن اگه ببینن موهامون هنه ی اندازه نیست من هنیشه همه سایزی مو تو سرم دارم 😅

خدایا شکرت