2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310556 بازدید | 25721 پست
چه خوب کردی اومدی

فدات بشممم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم تو سرت جوش هم داری؟با خارش وحشتناک؟ چون بعضیا به حنا حساس هستن.یکی از بچها به حنا حساس بود  ...

نه خارش ندارم گاهی خیلی کم زودم برطرف میشه تو شامپو هم اب پیاز ریختم تا حالا جوش نزدم سری اول محلول رو با ی قاشق سزصاف الان با ی قاشق سر پر و نصف قاش . احساس میکنم حنای کمتر بهتر بود

خدایا شکرت
بچه ها بنظرتون محلول رو ی روز در میونوبزنیم بهتر نیست ی استراحته واسه موها  .

من هر شب میزنم 

ینی میگین یه شب در میون بزنیم ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها اون سایت نو عروس که خود شیوانا جان ادرسشو داد و گفت ازش یاد گرفته گفته بود یک روز در میان استفاده کرده یکی دو ساعت میذاشته رو سرش بمونه با یه شامپوی معمولی هم دو بار میشسته. موهاشم ماهی ده سانت بلند میشده. زیاد هم نباید حساسیت به خرج داد

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

یه چیز دیگه رو هم فهمیدم اینکه کسایی که موهای لخت یا صاف دارن رشد موهاشون بیشتره با این محلول. موهای فر کمتر رشد میکنه. البته ممکنه اشتباه بکنم

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
اره میگم شاید ریزشمون کم نمیسه چونوهر روز موهامونو میشوریم خودش عامل ریزش هستش 

آهان واسه ریزش 

نه من ریزش ندارم . فقط پوست کف سرم خیلی سفید شده با این هر شب حموم رفتنا 😞

عادت کردم به محلول 🙁 از سرکار میام حتما باید بزنم ...

اگه بتونم ، پس منم یک شب در میون میزنم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام ارزو جون. موهات در چه حاله؟ بهتر شده؟

سلام غزیزم خوبی دست بوسن خخ ی مدت ک گرفتاربودم نتونستم بهشون برسمم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد