2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310556 بازدید | 25721 پست
حمیرا ما که دنبال ازمایش نیستیم دنبال نتیجه ایم اینی که من دیدم هرکی دمنوش خورده و هرروز زده بهتر ن ...

عزیزم عکس ندارم. و جدا از مو چون به ابرو زدم اگه دربیاد ابروهام مشخص میشه

روغنها و نسبت رو قبلا به شیوانا جون گفتم و تایید کردن. همون مارکی که چند تا از دوستان استفاده کردن و نتیجه گرفتن

من نمی گم دروغ و جواب نمیده..... چون خیلی از دوستان نتیجه گرفتن. محلول رو زیر سوال نمیبرم.  برای من فعلا نتیجه ای نداشته‌ اونم چون سه ماهم روبه اتمام گزارش کارم رو دادم. شاید بقول شما یکی دوماه دیگه اتفاقات خوبی بیفته...‌

طعمش😂😂😂😂😂😂😂😂

سحر جون کجایی😞😞

از وقتی گروه تل زدی دیگه نمیای تاپیک😕

بیا ببین بچه ها چقدر نا امیدن

من به امید گرفتن انرژی مثبت میام تاپیک تا با انرژی برم محلول بزنم

بعد میام حرفا رو میخونم نا امید میشم😑

البته حق دارن درکشون میکنم گریه کردن برای مو چه حسی داره

درکشون میکنم وقتی میرن توی یه جمع زنونه استرس این رو دارن که روسریشون رو در بیارن

درکشون میکنم من با تک تک سلولای وجودم درکشون میکنم چون خودمم اینا رو کشیدم 

من گفتم که فعلا نامزدم و هنوز نامزدم موهام رو ندیده

میدونمم نامزدم عاشق موهای بلند و پره

من بیشتر به امید نامزدم دارم محلول میزنم تا براش قشنگ بشم😍

بچه ها من وقتی میرم خونه مادر نامزدم و جاریم هم که میاد موهاش با این که دوتا بچه داره واقعااااا قشنگ و پر و بلنده

روم نمیشه جلوش رو سریم رو در بیارم

واقعا حس بدیه 

اینا رو فقط ما ها که این مشکل رو داریم درک میکنم

وگرنه من به مامانم این حرفا رو میزنم میگه انقدر ناشکری نکن مردم سرطان دارن اونوقت تو برا موهات ناراحتی

خواهرم هم همش مسخره میکنه که چقدر مشکلت بی اهمیته

این حرفاشون برا اینه که خودشون این چیزا رو نکشیدن

چون تا هنوز که هنوزه موهاشون پره

نمیفهمن که بابا اگه یکی سرطان داره اگه یکی ریزش مو داره هر کدومشون برا خودشون یه مشکل بزرگ به حساب میاد

ولی بچه ها با این حال من بازم به محلول امید دارم

امروز بعد یه مسافرت طولانی قراره دوباره محلول رو بزنم کلییییی دلم براش تنگ شده بود😍😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلاااااام گیسو کمندا خوبین دلم تنگتون بودا

به به آرزو خانووووم 😀😍😍

چه قدر دیر اومدییییی 😣😣

حالت خوبه ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها به نظرم مصرف دمنوشا خیلی مهم باشه شوهرم میگفت یه معلم ورزش داشتیم موهای خیلی خوبی داشت و همیشه میگفت راز موهای من شنبلیله هست  در مورد گزنه هم یه جایی خوندم جوشونده غلیظ گزنه رو اگه هر شب به سر بمالی مو دوباره رشد میکنه  خوب خوردنشم همین فایده ها رو داره دیگه

بچه ها به نظرم مصرف دمنوشا خیلی مهم باشه شوهرم میگفت یه معلم ورزش داشتیم موهای خیلی خوبی داشت و همیش ...

من دفعه پیش که رفتم دکتر طب سنتی بهم گزنه دادم هم دمنوشش رو هم مخلوط گزنه و سرکه سیب که بزارم به موهام 

بنظرم محلول ریشه مو رو سفت میکنه  اول باعث میشه موهای سالم نریزن که این خیلی خوبه  من مح ...

آره واقعا 

من هنوز این محلول و استفاده نکرد چون روغن ترکیبی دارم میزنم منتظرم اون تموم بشه .

ولی در کل سه تا ماده ی خیلی عالی هستن که واسه مو مفیدن 

اما بعضی دوستان وقتی دارن توصیف میکنن آدم میترسه بعد که با خودت فکر میکنی میگی بابا رو غن زیتونه.نارگیله .حناست که 200 سال پیشم میزدن 

حتی خارجیا هم میزنن

البته حق میدم من که موهام میریزه واقعا به هم میخورم

سلام دوستاي عزيز😍من دفعه ٤٢هم محلول رو زدم موريزه هاي سرم خيلي زياد شده اون قدر كه تو نور زياد تمام موهام مخصوصا جلو ريز و سيخ تو هوا قشنگ ديده ميشه رشد طولي موهام هم  خيلي معقول به نظر ميرسه ريزش موهام وقتاي ماساژ و برس بعد از محلول زني زير ١٠تا و تو حموم زير ٥تاست😍جديدا ساقه موهام رو روغن نارگيل و زيتون خالي ميزنم خيلي از خشكي درومده من محلولو هرشب تا صبح روي سرم ميذارم 

يه تجربه ديگه واسه دوستاني كه جوش ناگهاني ميزنن ميتونن از آلوئه ورا استفاده كنن براي رفع جوش و شفافيت پوستشون😍

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
سلام آرزووووو کجا بودیییی

درگیر اسباب کشیممممم کلاس وکارممم هس کتلت شدممممم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
به به آرزو خانووووم 😀😍😍 چه قدر دیر اومدییییی 😣😣 حالت خوبه ؟؟

خوبی عشقممم بخدا گرفتارم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد