2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310556 بازدید | 25721 پست

آقا انصاف نیس ، حالا ک داشتم با موهای بلندددددد و پرپشت عشق میکردم ریزش مو اومد سراغم ازون بدتر موخوره گرفته وحشتناک:( 

اون سفیدی نوک مو ، منم دیدم توی موهای منم هست

الان موهای من رشد قدی خوبی داره اما این ریزش ضدحال زده 

برای موخوره راه حلی هست؟ من ده سانت کوتاه کردم اما هنوزم هست باز.

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم

عزیزان

من تاپیک محلول کم پشتی مو رو خواندم اما واضح نگفته بود که باید گزنه و شنبلیله رو با هم دم کنیم یا جدا.

ممنون میشم یک بزرگوار جواب بده

سپاسگزام

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزان من تاپیک محلول کم پشتی مو رو خواندم اما واضح نگفته بود که باید گزنه و شنبلیله رو با هم دم کن ...

سلام عزیزم 

باید از هر کدوم یه قاشق با هم دم کنی 

یه قاشق گزنه یه قاشق شنبلیله با هم قاطی کن

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
راستی اورانوس جوووونی یه سوال میخواستم ازت بپرسم من از کجا متوجه بشم الان که ریزشم زیاد شده بخاطر م ...

خب وقتی محلولو میزنی و موهات دیگه نمیریزه ، بعد یهو دوباره بعد از مثلا ۲۰ روز شروع میکنه به ریزش ، ینی فاز دومه دیگه 😯

صبحت به خیر 🙋😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😨😨😨شوخی نکن! ووی من پارسال انقدر گره و موخوره داشتم دیگه امسال اول تابستون زد به سرم رفتم پسرونه ...

تی تی ، این موخوره ی لعنتی انواع و اقسام داره 😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بنظرم محلول ریشه مو رو سفت میکنه 

اول باعث میشه موهای سالم نریزن که این خیلی خوبه 

من محلول رو به ابروهام زدم این دفعه رفته بودم آرایشگاه متوجه شدم ریشه ابروهام خیلی محکم شده بود آرایشگرم هم تائید کرد 

بعد از محکم کردن ریشه مو وارد فاز رویش میشه 

ممکنه واسه هر کسی متفاوت باشه 

از قدیم روغن نارگیل و روغن زیتون و حنا رو همه استفاده میکردن واسه مو 

الان هم سرچ کنین هر سه برای مو مفیدن 

ببخشید پر حرفی کردم 

بنظرم محلول ریشه مو رو سفت میکنه  اول باعث میشه موهای سالم نریزن که این خیلی خوبه  من مح ...

سلام صبح به خیر 🙋🙋💓

مرسی عزیزم البته گفتم 4-3 هفته ست زرد شده، ولی هیر ویت رو تقریبا دو هفته ست میخورم حالا بازم فاصله ...

من سه ماهه هیر ویت میخورم مسئله ای نداشتم 

حتما به خاطر کم آبیه 

من آب کم میخورم اینجوری میشم

سلاااااام گیسو کمندا خوبین دلم تنگتون بودا

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد