2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310649 بازدید | 25721 پست

سلام دوستان خوبید 

من میخوام یه شب درمیون محلول رو بزنم به نظرم باید سر وموهامون یکم مهلت نفس کشیدنم داشته باشن

کاش یکی میومد عکس موهاش رو میز اشت که رشد زیادی کرده  

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

سلام.برای دمنوش باید گزنه و شنبلیله رو قاطی کنیم؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها یه چیز میگم نگید انرژی منفی میدم این روغنا اصلا هیچ ضرری نداره خیلی هم واسه بدن مفیده

ولی اگه کسی ویتامین های گروه ب واهنش کم باشه این روغنا زیاد تاثیری نمیزاره پس اون خانومایی که میگن هیچ تغییری نکردن بعد چن هفته باید مشکلشون رو ریشه یابی کنن

به نظرم اول ازمایش بدن بعدم قرصهای تقویتی مثه زینک واهن ویتامین ب بد نیست درکنارش استفاده کنن

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

من امروز حنامو یکم بیشتر کردم روز دوازدهم بود ولی موقع محلول تو حموم بعداز حموم حتی الان هیمو میریزه همشم سر سفید یا با ریشه سفید . یه هفته ادامه میدم هر روز کم تر نشد میکنمش ی روز در میون بازم نشد دیگه نمیزنم ترجیح میدم دو سال دیگه کچل شم تا الان با دست خودم خودمو کچل کنم 

خدایا شکرت
سلام.برای دمنوش باید گزنه و شنبلیله رو قاطی کنیم؟

سلام گلم صفحه های پیشین یه لینک گذاشتم ،اونو بخونید دقیق نوشته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نتیجه من بعد از 14 بار استفاده از محلول؛ موهام چربتر از قبل شده،،، کم حجم تر،،تو آینه که نگاه میکنم ...

گلم حنا و روغنت چقدره؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من امروز حنامو یکم بیشتر کردم روز دوازدهم بود ولی موقع محلول تو حموم بعداز حموم حتی الان هیمو میریزه ...

گلم تو سرت جوش هم داری؟با خارش وحشتناک؟

چون بعضیا به حنا حساس هستن.یکی از بچها به حنا حساس بود 

گلم حنا و روغنت چقدره؟

حنامو میخاستم با روغنام مساوی کنم یهو زد به سرم حنامو خیلی زیاد کردم که روغن کمتر باشه.البته روغنام کمتره واسه فردا،، دیگه بیخیال فردا شدم،،،

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
نه اورانوس جان توجه نکردی چی برام عجیبه مویی که ازم میاد پایین نوکش رنگش بابقیه موها متفا ...

عااااااااشق رنگ موهات و سلامت موهات شدم

😍😍😍😍😍😍😍😍

چقدر پر و خوششششششگل و خوشرنگ و سالمه موهات😘😍😍😍😍😍

من چندروز دیگه میزنم. بعد با کلی غم و اندوه تاپیکو ترک میکنم و میرم افسرده میشم....    

حمیرا ما که دنبال ازمایش نیستیم دنبال نتیجه ایم

اینی که من دیدم هرکی دمنوش خورده و هرروز زده بهتر نتیجه دیده

حالا که نزدیک اخرشی به بدنت کمک کن

اگر راست بودن محلولو میخوای بفهمی که اینهمه ادم از جمله خودم بدون دمنوش مو دراوردیم پس راسته ولی مهم خودتی

این دو هفته باقیمونده رو هر روز بزن حتما هم دمنوشارو بخور لااقل عرقشو بخور الان تا عید خیلی مونده.ضمنا اونی که من یادمه شما اگر از ده روز دیگه هم کلا نزنی تا سه ماه بعد هر مویی در بیاری مال کارای این سه ماه گذشته ات هست

ضمنا اگر عکس قبل و بعد داری بذار ماهم نظر بدیم خیلیا هستن وقتی عکساشونو دیدن تازه فهمیدن تغییر کردن

اگرم نداری همین الان عکس بگیر دو هفته دیگه بذار ببینیم چی شدی

حمیرا بخاطر روحیه تمام کسایی که تازه ده باره دارن محلول میزنن سعی کن این دوهفته هرروز بزنی و دمنوشم بخوری که یک عالمه آدم که ممکن بود نتیجه بگیرن بخاطر نتیجه نگرفتن تو ناامید نشن. بخاطر ساحل اینکارو بکن

روغناتم اگر عالی نیست این دو هفته عالیشو بگیر بذار اگر میخوای مائوس بشی واقعا بکی همه کار کردم نشد