2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310579 بازدید | 25721 پست
خوبه که  موهات وقتی بلند بشه دیگه سالمه سالمه مجبور نیستی هی کوتاهش کنی بخاطر موخوره

موهام بلنده ولی چندماه پیش حدودا 20سانت بازم کوتاه کردم

الانم هروقت حوصله داشته باشم نوکشونو نگاه میکنم هرجا موخوره دیدم همون تار مو رو کوتاه میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان من ۱۸بار استفاده کردم اوایل ریزشم خیلی کم شد اما تقریبا یک هفتس که ریزشم زیاد شده دمنوشارم اسطوخدوسو نمیخورم فقط چند روز اول تونستم بخورم چون بی خوابم میکرد نخوردم.اما نی نی مو در اومده تو سرم پره.ولی فرق سرم همچنان خالیه .دوستانی که نتیجه گرفتن گزارش کار بدن تا بتونیم تا سه ماه با امید گیسو کمند شدن ادامه بدیم ممنون

موهام بلنده ولی چندماه پیش حدودا 20سانت بازم کوتاه کردم الانم هروقت حوصله داشته باشم نوکشونو نگاه م ...

ووی بیست سانت

ماشالا ماشالا چش نخوری ایشالا

من از بس موهام بیخود بود ته تهش به بین دوتا کتفم میرسید بعد من انقدر ذوق میکردم که قربون صدقه ی همون موهای وزه موخوره داره  کم پشته شکن در شکن میرفتم😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خوبه که  موهات وقتی بلند بشه دیگه سالمه سالمه مجبور نیستی هی کوتاهش کنی بخاطر موخوره

کاش اینجوری بود ولی موخوره قسمت بالا میمونه

حالا واسه پایین موهام محلول جدید درست کردم ببینم چجوری میشه

و خدایی که در این نزدیکی ست***
کاش اینجوری بود ولی موخوره قسمت بالا میمونه حالا واسه پایین موهام محلول جدید درست کردم ببینم چجوری ...

میگم موخوره هات خیلیه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
[QUOTE=53182086]سلام دوستان من ۱۸بار استفاده کردم اوایل ریزشم خیلی کم شد اما تقریبا یک هفتس که ریزشم ...

بفرما گلم تو این لینک درمورد دمنوشا نوشتهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو

آره پایین موهام پر از موخورس😞😞

میخواستم بگم اگه میتونی هر روز قبل محلول زدن یکم سرشو نوک گیری کن بعد محلولو بهش بزن.چون میدونی 

من یادمه دفعه ی پنجم یا شیشمم بود که میدیم موهای خیلی نازکی میریزه اینجا که مطرحش کردم متوجه شدم اون موخوره هامه که از موی اصلی جدا میشه.

بعد رفتم قسمت موخوره هامو همینطوری نا مرتب قیچی قیچی کردم الان کمتر میبینمشو

نمیدونم صددرصد فایده ای داره یا نه ولی اگه دوست داشتی امتحانش کن.

راستی کم خونی و اینا که نداری ها؟من کم خونیم دارم فک میکنم کم خونی باعث میشه تغذیه ی مو نارس باشه

شب به خیر همه😚😚😚😚😚😚😚😚

نتیجه من بعد از 14 بار استفاده از محلول؛

موهام چربتر از قبل شده،،، کم حجم تر،،تو آینه که نگاه میکنم قسمتی از موهام حس میکنم خالی شده. میترسم دیگه بزنم، میترسم ادامه بدم کچل تر شم😭،،با این که خیلی رعایت تغذیه م میکنم.

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢