2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310600 بازدید | 25721 پست
عع ! خوب من تو سایت خوندم 🙈 پس از کی بپرسیم 😞 متخصص پوست و مو باید بریم 😕

من چند ماه یبار میرم پیش متخصص 

ولی به اینجور سوالا محل نمیده🤦‍♀️

واسه پوستم میرم میگه چرا اومدی مشکلی نداری که🤷🏼‍♀️

دمنوش نمیخورم. من اوایل تاپیک خیلی از شیوانا پرسیدم که گفتن بله بدون اونا هم درمیاد. اونا تقویت میکن ...

خدا نکنههههه قربانی بشی گلم

منم یه تجربم رو بگم

من تقریبا یه مدت کوتاه از دمنوشا استفاده کردم

چون هی جای ثابت نبودم جا میزاشتمشون😁😁😁

ولی واقعا میگم توی اون دوره ی کوتاه استفاده از دمنوش اثرش متفاوت تر بود حتی رو ی پوستم(من چند نوع جوش میزنم که وقتی دمنوش میخوردم جوشام کمتر بود)

شیوانا هم اوایل تاپیک گفته بود که هرشب استفاده کردنه محلول با یک شب درمیونش فرق داره

استفاده از دمنوشا با عدم استفادش فرق داره

رعایت نکات با عدم رعایتش فرق داره.

ارامش و اطمینان داشت با ناامیدی اثرش فرق داره.

حتی تو تاپیک جامع هم نوشته دوس جونی.

من مطمئنم که شما هم جواب دلخواهتو میگیری قشنگم.ولی به خودت  اطمینان بده گل نازم..

همه ی ما ادم ها چیزی داریم بنام وجود ذهنی که تاثیر کاملا مستقیمی روز جسم و روحمون داره.

وجود ذهنی رو خودمون میسازیم.

وحود ذهنیتو قدرت مند بساز خمیرای قشنگم.

اوایل استفاده از محلول همسرم هی ازم میپرسی تاثیرش کو پس؟گاهی سربسرمم میزاشت 

اما الان خودش اذعان داره که داره کم کم تاثیرشو میبینه.

ما میتونیییییییییییییییییییییییییییییم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موی منم تهش سفیده ولی موخورس یعنی چیز دیگه نمیتونه باشه😞😞

نازنین منم فکر کنم یه نوع موخوره ست 😞

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
موخوره فرق میکنه درثانی موخوره کم کم دوشاخه میشه میره بالا یجایی قطع میشه هیچوقت از ریشه نمیکنه!

هیچ میدونی گره ی مو هم یه نوع موخوره ست ؟؟؟

☹☹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
هیچ میدونی گره ی مو هم یه نوع موخوره ست ؟؟؟ ☹☹

نمیدونستم ولی خب گره ندارم!

من موخورام میبینی 10سانت ازهم باز شده سه چهارشاخه شده ولی هنوز ریشه اش محکمه

این فسقلی ها رو هربار دست زدم  دیدم افتاد

موخوره فرق میکنه درثانی موخوره کم کم دوشاخه میشه میره بالا یجایی قطع میشه هیچوقت از ریشه نمیکنه!

این عکسی که گذاشتین ریشس یا ته مو که سفیده؟؟؟

آخه موی منم قبلا دوشاخه میشد ولی این محلولو چون با همون حنا به پایین موهامم میزدم بیشتر خشک شد دیگه دوشاخه هاش خیلی کم شد از همونجایی که موخوره داره میشکنه تیکه پایینیش میفته 😭😭😭

و خدایی که در این نزدیکی ست***
هیچ میدونی گره ی مو هم یه نوع موخوره ست ؟؟؟ ☹☹

😨😨😨شوخی نکن!

ووی من پارسال انقدر گره و موخوره داشتم دیگه امسال اول تابستون زد به سرم رفتم پسرونهکوتاه کردم

همسرم منو دید اینجور شد😵😵😵😵موهای خودش از مال من بلندتر بود😁😁😁

تصور کن عروسی ابجیم کلم پسرونه بود تنم دخترونه😂😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
انشاالله که داره و حتی تو این روزای آخر درمیاد مرسی عزیزم از انرژی مثبتت

قربونت خوشگل خانوووووووووووم

نازنین منم فکر کنم یه نوع موخوره ست 😞

راستی اورانوس جوووونی یه سوال میخواستم ازت بپرسم

من از کجا متوجه بشم الان که ریزشم زیاد شده بخاطر محلول جدیده یا تو فاز جدیدی از ریزشم؟؟😃

و خدایی که در این نزدیکی ست***
این عکسی که گذاشتین ریشس یا ته مو که سفیده؟؟؟ آخه موی منم قبلا دوشاخه میشد ولی این محلولو چون با هم ...

خوبه که 

موهات وقتی بلند بشه دیگه سالمه سالمه

مجبور نیستی هی کوتاهش کنی بخاطر موخوره