2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310662 بازدید | 25721 پست
دقیقا. تواین سرما یک روز در میون زدم‌ . با بچه کوچیک که هر دفعه رفتم حموم پشت در حموم هی گریه کرده.‌ ...

بهتر ازمایش بدی دلیلشو پیدا کنی اگه کم خون باشی اینا اثر نداره 

شما خوبین ؟ 😊😊☺😙
عزیزم دپرس شدن نداره که خب خیلی ها از جمله من با امید خیلی زیادی هر روز تو هر حالتی بامشغله، خستگی، ...

واقعا این حرف همسر ناراحت میکنه ادمو همسر منم امروز گفت هرچی دستت میاد میمالی به سرت ولشون کن 😢

شما خوبین ؟ 😊😊☺😙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانومها من از امروز محلول رو به ابروهام میزنم اما یه سوال پیش اومده برام!؟  وقتی به ابرو ...

آقا جان خودم درمیاد 😅😅😅

پریروز رفتم آرایشگرم ابرومو برداره ، نمیدونی از کجاها مو میکند که 😅

دقیقا پشت تخم چشمام 😨

چشمم از اینکه هی موچین میخورد بهش درد گرفته بود 😣😣

اون لحظه همش یاد این تاپیک بودم 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام خانومها من از امروز محلول رو به ابروهام میزنم اما یه سوال پیش اومده برام!؟  وقتی به ابرو ...

ببخشید هول شدم 🙄

سلام 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام خانومای گیسو کمندددددد ابرو کموووون خانوما من باز هشتممه که استفاده میکنم محلولو برای ابرو و ...

سلام

من زمانی که محلولو زدم کف سرم ، به ساقه ی موهام (تقریبا از ۵ سانت پایین تر از ریشه) روغن زیتون و نارگیلی که با هم قاطی کردم رو (نارگیلش رو بشتر میریزم) به موهام میزنم . بعدم که ۲ الی ۳ ساعت دیگه که میرم محلولو میشورم ، میام بیرون و میذارم موهام خودش خشک بشه . وقتی خشک میشه شروع میکنم به شونه کردن .

اینطوری موهام هم نرم میشه هم راحت شونه میشه 😊

سلام خانومای گیسو کمندددددد ابرو کموووون خانوما من باز هشتممه که استفاده میکنم محلولو برای ابرو و ...

اگر میخوای یک بار این کارو بکن 

ممنونم عزیزم   فکر نمیکنم نسبت محلولم مشکلی داشته باشه چون ریزش موهام قطع شده پس مشخصه مح ...

دم نوشارو بخورید . تره استفاده کنید زیاد . ترشی جات رو بذارید کنار . پیاز خام رو بذارید کنار و پیاز پخته بخورید 

دوستان لطفاً یک نفر عکس از استکانی ک نسبتای محلواش درسته اینجا بزاره ،من تازه قراره شروع کنم از همین ...

تازگی چکاپ و سونو... داشتم خداروشکر مشکلی نبود. نسبت محلول جنس محلول....درسته. من بدشانسم. همین &nb ...

سلام حمیرا جون

این روزا استرسی یا ناراحتی خاصی نداری؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آقا جان خودم درمیاد 😅😅😅 پریروز رفتم آرایشگرم ابرومو برداره ، نمیدونی از کجاها مو میکند که 😅 دق ...

😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تازگی چکاپ و سونو... داشتم خداروشکر مشکلی نبود. نسبت محلول جنس محلول....درسته. من بدشانسم. همین &nb ...

سلام عزیزم 

حمیرا جونم رژیمتو رعایت میکنی ؟

همین نحوردن ترشیجات و خوردن تره و دمنوشا و پیاز پخته ؟؟

واقعا این حرف همسر ناراحت میکنه ادمو همسر منم امروز گفت هرچی دستت میاد میمالی به سرت ولشون کن 😢

ناامید نشیااااااااا

یادمه شیواناجونم میگفت همسرش موافق نبود ولی وقتی نتیجه رو دید حرفشو پس گرفت.

با قدرت به پییییییییییییییییش

سلام بچه ها یه مساله ای برام پیش اومده

من همیشه موهای ریخته شده رو میدیدم که سرسفیدن ولی کوچولو...این اواخر دقت کردم دیدم برعکس نوک پایین موهام یکوچولو سفیده نه ریشه!!! البته ریشه سفید هم دارمااااا ولی همه موهایی که ازم ریخته میشه پایینشونم سفیده

بعنی چی؟

نه بابا ناراحتی.... چیه.

دمنوش نخوردم. خیلی ها نخوردن. منکه اصلا پیازچه نمی خوردم این مدت خوردم. ترشی چندروزه کمی میخورم....

چرا همش میخواین به یه چیزی ربطش بدین. گفتم که من بدشانس ترینم      

2790
2778
2791
2779
2792