2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310575 بازدید | 25721 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آب کم میخوری ؟

نه اورانوس کم نمیخورم 

حداقل روزی 5 لیوان

زیاد هم بخورم باز زرده رنگش

3-4هفته ست اینجوری شده

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

سلام خانومها

من از امروز محلول رو به ابروهام میزنم اما یه سوال پیش اومده برام!؟ 

وقتی به ابروم میزنم حتی اگه روغن اضافیشو با دستمال کاغذی بگیرم باز روغنش دور ابروهام پخش میشه تاجایی که تا بالای مژه هام چرب میشه... میگم نکنه به اون قسمتهاهم اثر کنه و موی اضافی دربیاد؟؟ 

و اینکه این محلول رو برای موهای همسرم هم درست کردم طبق دستوور فقط چون موهاش چربه یه خورده حناشو زیاد کرده یکم غلیظ تر شده از مال خودم ...درسته؟ مشکلی پیش نیاد تو نسبت هاش ؟؟؟

منم ی هفته است میخورم ادرار رو خیلی خیلی زرد میکنه ی روز نخور ببین ادرارت چطوره

مرسی عزیزم

البته گفتم 4-3 هفته ست زرد شده، ولی هیر ویت رو تقریبا دو هفته ست میخورم

حالا بازم فاصله میندازم ببینم تغییر می کنه یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
مطمن باش از خودشه من تست کردم  

خدا خیرت بده

دیگه داشتم فیلم سینمایی می ساختم

به مامانم گفتم داشت سکته می کرد

خدا خیرت بده دیگه داشتم فیلم سینمایی می ساختم به مامانم گفتم داشت سکته می کرد

منم اصلا رنگ ادرارم پودر زردچوبه رو دیدی اونجور شد حدس زدم از خودشه ی روز نخوردم ادرارم طبیعی بو با فرداش خوردم باز همونجور شد

خدایا شکرت
منم اصلا رنگ ادرارم پودر زردچوبه رو دیدی اونجور شد حدس زدم از خودشه ی روز نخوردم ادرارم طبیعی بو با ...

فردا نمیخورم

مرسی که گفتی 😚

منم 35بار استفاده کردم فقط ریزشم کم شده اصلا مویی در نیومده حتی یه قسمت موهاش کمتر شده ابرو هم اصلا ...

عزیزم احتمالا اون محلولی که برا موی خودت درست کردی برا موهای توسازگاری نداره یا یهچیزیش کمه یا زیاد اما برا جنس موهای دخترت سازگاره و نسبتاش درسته.. شاید با کم و زیاد کردن موادت بتونی قلقشو بدست بیاری...هرچند من خودمم از نسبتهاش با اتواع موها سردرنمیارم