2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358241 بازدید | 25721 پست
سلااااام😊😊😊😊🙌🙌🙌 وااای ماشالا ب جونتون من همش دوسه روزه نیومدم پستارو بخونم صد صفحه تاپیکو بر ...

وای آیلیییییی واسه منم امروز شروع شدددد 😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای ارزو هنوزصدای خندت توگوشمه😂😂😂

سلام سحری خخخ خیلی ضایع میخنذم ادم فراموش نمیکنه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
ناخن هاتو.بذاربریزه محل بهش نده ی چندروزی درگیری زودرفع میشه

آهان ...

باشه اهمیت نمیدم . اتفاقا تنها زمانیه که از ریختنش غصه نخوردم 😍😍

حالا ناخن بدون لاک میخوای یا با لاک ؟؟ 😁😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم بسلامتی ان شاءالله ب جای هر تارش ده تا دربیاد 😍😍😍😙😙

واسه تو ام همینطور دوست جوووونم 😙😙😙

سلام بچه ها خوبين؟

شيوانا جون من ايندفعه محلولمو با سه قاشق حنا درست كرده بودم و ريزشم تا بيست تا كاهش پيدا كرده بود

ديشب جو گرفتم گفتم بذار يه قاشق ديگه هم حنا اضافه كنم اين بيست تا هم نريزه ديگه😎

ولي امروز كه محلولو گذاشتم هم موقع زدن محلول ريزش داشتم هم موقع شونه كردن🤔حدود چهل تايي ريخت موقع شونه كردن

البته ريشه ي موها همه مشكي و ريز بودن

حالا چيكار كنم؟به نظرتون بخاطر اضافه كردن حناست؟يا موي ضعيفه داره ميريزه؟

راستي شامپو عذراي من يه كم بوي ادويه اي گياهي داري و با اينكه براي موي خشكه اما بازم زير دوش خيلي خشك ميشه موهام...ولي بعد از اينكه ميام بيرون و خشك ميشه موهام،ميشه نرم نررررم😍تا حالا موهام اينقد نرمالو نشده بود...واقعا اين محلول معجزه س♥️الهي قربونت برم شيوانااااا😘😘😘

♥️خدايا شكرت♥️
من از خرداد تا حالا دارم محلول شیمیای میزنم اما نتونست جلو ریزشم رو کاملا بگیره خیلی امیدوارم از محل ...

حتما جواب میگیری 

زود شروع کن 😊

منم همینطور (البته تو این تاپیک) 😊😊

دقیقا فقط تو همین تاپیک

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ممنون عزیزم امروز برای اولین بار زدم 

مبارکهههه

واست آرزوی بهترین ها رو دارم 😙😙😙