2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358241 بازدید | 25721 پست
بازم نفهمیدم یاسی جججووووووونم درخواست دوستی میدم تو پیام بهم بگو😥

,وقتی تائید میکنید لایک میکنید یعنی بله 

مثلا گفتم ممکنه موخوره باشه موهای ریز شما تائید کردی یعنی بله درسته منظورتون بله بود

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا ی دوره زنجبیل لازم شدم تابود ک درگیرموبودم حالارفع مو😂😂😂

عزیزم

میشه اینم اضافه کنی به تاپیک محلول 

موقع پریودی مشکلی نداره زدن محلول

متشکرم

,وقتی تائید میکنید لایک میکنید یعنی بله  مثلا گفتم ممکنه موخوره باشه موهای ریز شما تائید کردی ...

اهاااااااااا😁 ،نه من همه ی نظرارو لایک میکنم.

نه فقط بخاطر تایید یا قبول داشتن گلم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اهاااااااااا😁 ،نه من همه ی نظرارو لایک میکنم. نه فقط بخاطر تایید یا قبول داشتن گلم.

اهان 

ببخش من کمی که نه خیلی ساده هستم خنگم    یک کم

اهان  ببخش من کمی که نه خیلی ساده هستم خنگم     یک کم

دووووووور باشه از جونت عزیزدلم.

فک کنم موجبات خنده ی بچها رو فراهم کردیم😂😂😂

خودم که به خودم خیلی خندیدم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چطوری نشورم.پس حنا که توشه رو چکار کنم.منظورت اینه خودش خشک بشه بریزن.؟

خیلی ممنون که جوابمو میدین اخه خیلیییییی نیاز دارم.موهام معمولیه برا ابرومم همون ترکیبی که برا موی معمولی گفتینو بریزم.؟و اینکه من واقعا دمنوش نمیتونم بخورم.عیبی نداره فقط از این روغنها و حنا بزنم که گفتین یا حتما باید دمنوشم بخورم.

خدایا مددی...

سلااااام😊😊😊😊🙌🙌🙌

وااای ماشالا ب جونتون من همش دوسه روزه نیومدم پستارو بخونم صد صفحه تاپیکو بردین جلوووو؟؟!! 😲😲😀😀

بچه ها من رسیدم ب مرحله ریزش مو... تا کی طول میکشه ریزش این مرحله؟؟؟؟

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥

عزیزم، ان‌شاالله که برات مفید باشه و به سلامتیت کمک کنه.

گزنه برای کلیه فوق‌العاده عالی هست. پدرم کلیه‌هاش سنگ‌سازه. سالی دوبار فقط سنگ‌شکن انجام میده، بماند که غیر سنگ‌شکن هم دفع سنگ داره. از وقتی گزنه می‌خوره میگه که خیلی براش مفید بوده و سنگش زودتر میوفته.

البته پدرم صبح ناشتا می‌خوره جوشونده‌ش رو.

ریحانه‌جان در مورد حالت دل‌پیچه و شکم درد فکر کنم احتمالا مشکل گوارشی باشه عزیزم. در روزهای عادی که آب‌جوش نمی‌خوری، گوارشت خوبه؟ یعنی مشکلی نداری در گوارش؟

اگه دیدی با ادامه‌ی خوردن آب‌جوشیده، علامت رفع نشد لطفا ادامه‌ش نده و برو دکتر.

تجربه‌ی خودم رو میگم: یبوست داشتم و خیلی اذیتم می‌کرد، شاید در هفته دوبار اجابت‌مزاج داشتم ( با عرض پوزش از دوستان)، چون هضم درستی نداشتم معده درد داشتم، دیر به دیر غذا می‌خوردم و بی‌اشتها بودم. از وقتی این روش رو شروع کردم، به لطف خدا خیلی وضعیتم بهتره.

تو مقالاتی که من در مورد فواید خوردن آب‌جوش خوندم، اشاره شده بود به اینکه برای رشد مو خوبه😂😂😂😂. دیگه فکرش رو بکن که من به چه شدت امیدوارانه این روش رو پیش گرفتم.

ای موی، که چه‌ها به سر ما خانوما نمیاری😅😅😅

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
اورانوس  نشون بده ب خاله ببینه😁😁

چیوووو 😅😅😅

عزیزم من الان به موهام محلولو زدم موقع شونه خیییلی ریخخخخت

فکر کنم دوران ریزش موها شروع شد 😥

چند روز میریزه ؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اهاااااااااا😁 ،نه من همه ی نظرارو لایک میکنم. نه فقط بخاطر تایید یا قبول داشتن گلم.

منم همینطور (البته تو این تاپیک) 😊😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤