2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358372 بازدید | 25721 پست
اورانوسي تو خراطينو از كجا خريدي ؟

از اینجا 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالي هستي جيگر مهربون 

واااای خجالتم ندههه 😄😄😄😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چه خوووووب میشه عکس سرمه رو بزاری و بگی از کجا خریدی ؟ منم مژه هام خیلی کمه

بانو جون خانم دوست داداشم داد بهم

خیلی وقت پیشا سوغات مکه بوده واسش آوردن

ببین تو آشناهاتون اگه دادن شمام بگیر

ممنونم عزیزم

صفحات بعدش رو‌خوندم دیدم جواب دادی سوالمو پاک کردم خخخخخ

بازم ممنون

ببینم کی میخواد بره مکه میگم برام سرمه سنگ بخره 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سلام گیسوکمندا

چش خوشگلا خوبین؟

یه صلوات واسه حاجت روایی هممون بفرستیم.

یه سوال دارم

من دیشب بار سومم بود محلول و میزدم

منتها ایندفعخ بجای موها بلند و کلفتی که مثل قبل میریخت

موهای نازک و کوتاه در حد یه انگشت اشاره میریخت.

نمیدونم چرا.

خیلی نازک بودن مث موها ی بچه ها.

اصلا فک نمیکردم تو سرم ازین موها داشته باشه😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
شیوانا جوووون در مورد سرمه میخوام بگم 😊 من مژه هام پوسته میداد و هر سری دستم لای مژه هام بود که ...

دختر تو دیگه کولاک کردی!

😍😍😍😍😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام گیسوکمندا چش خوشگلا خوبین؟ یه صلوات واسه حاجت روایی هممون بفرستیم. یه سوال دارم من دیشب بار ...

شاید انتهای موهات که شکننده بوده داشته میرزه

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
شاید انتهای موهات که شکننده بوده داشته میرزه

انتهای موهام؟ینی موخوره ها؟

دختر تو دیگه کولاک کردی! 😍😍😍😍😍

😄😄😄😄😙

تائید یعنی بله

😁😘