2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358372 بازدید | 25721 پست

سلام به همه بچه ها اینجوری نمیشه اصلا تاثیر محلول مشخص نمیشه چند درصد جواب داده هرکس اگر گزارشاتشو وارد تاپیک.جمع بندی کنه خیلی راحت بقیه میرن اونجا سر میزنن دستشون میاد حتی معلوم.میشه که رو بعضیا دیرتر و رو بعضیا زودتر جواب داده عکسارم همونجا بذاریم عالیه اینجوری دقیقا معلوم.نیست بعدم خیلیا تازه واردن شیوانا جون لطفا به این قضیه سرو سامان بدین لطفا مثلا قرار بذاریم هر ماهو حتما گزارش بدیم بقبه مطلع بشن 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
سلام عزیزم بله میشه💟

شیوانا جان پاسخ منو ندادین من اصلا ریزش ندارم از قبل استفاده هم موهام ریزش چندانی نداشت ۳ روزه محلول رو استفاده میکنم و سرم خارشی نداره ۵۰ سی سی روغن نارگیل ۵۰ سی سی روغن زیتون و ۱.۵ الی۲ قاشق حنا میریزم همینقدر کافیه یا کم و زیاد کنم موادو من میخام فقط موهام رشد کنه تا عید بلند تر شه و در اخر اینکه از روز استفاده موهام خشک شده ممنون میشم جواب بدی 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا تاریخ بزنیم از فلان تاریخ تا الان شرح حال بدیم آخرشم بنویسیم که محلولمون هر چند روز میزدیم شامپویی که میزنیم چیه دمنشارو میخوریم یا نه موهام.چرب بوده یا خشک اینطوری خیلی راحتتر میشه رجوع کرد و با شرایط مشابه سریعتر به نتیجه میرسیم بچه ها جونی

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

سلام بچه ها ، یه سوال در مورد ماست! جزو همون ممنوع ها حساب میشه و نباید خورد؟ تاثیری تو رویش مو و ... نداره؟ ماست بخوریم یا نخوریم، البته ماست ترش نه،کلا  خوبه یا بده؟؟؟ ماست ،پنیر ،شیر لبنیات ... تاثیر بدی نداشته باشه تو رشد مو؟🤔🤔🤔 

یه سوال؟؟؟دمنوش ها خیلی تاثیر داره؟؟ من اصلا نخوردم تا الان ...نمیشه نخورد فقط محلول رو زد؟؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

البته اگه نخوری هم جواب میگیری ولی یکم طولانی تره، دمنوشا تاثیر محلولو سریع و زیاد میکنه

تو رشد سریع دمنوش ها چقدر تاثیر داره؟؟

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

شیوانا جوووون در مورد سرمه میخوام بگم 😊

من مژه هام پوسته میداد و هر سری دستم لای مژه هام بود که این پوسته های مزاحم و خشک رو از رو مژه هام در بیارم 🙁 (من هیچ آرایشی نمیکنم) 

حین همین کندن ، مژه هام خیلی خالی شد و مژه هام به اصطلاح کچلی گرفت 🙁

الان ۷ روزه دارم سرمه میزنم ؛ طی این ده روز مژه هام پوسته نداده و الان که تو آینه دارم نگاه میکنم میبینم اون قسمتایی که مژه نداشتم کااااملا پر شده و فقط یه کوچولوءه کوچولو از بقیه مژهام کوتاه تره 😍😍😍😍

مژهام عالب شد با سرمه 😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام به همگی

من تا الان 4 بار این محلول و زدم به موهام . یک شب درمیون استفاده کردم 

دمنوش هم اصلااااااااااااااا نخوردم   

ریزش موهام داخل حموم خییییییییییییییلی کم شده در حد 10 - 12 تار 

بیرون از حموم هنوز تغییر محسوسی نداشته

خدایااااا شکرت     
ابروم که خبری نیس ولی موهام کوچولو کوچولو بیرون زدن نت ضعیفه نتونستم عکس بزارم اما حتما میزارم مهربو ...

یه طب سنتی به من گفت رازیانه رو باید تا موقعی بخوری که سینه ها به درد بیاد همین که به درد اومد دیگه نخور ، زیادی میشه

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...