2777
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
سلام من اینو تو روایات خونده بودم از متبحرترین طبیب سنتی هم شنیدم خیلی تو ریزش تاثیر داره مخصوصا ت ...

چون هنوز ریزش مو دارم گفتم شاید بخاطر همین موضوع باشه

روزی حدود ۳۰...۴۰ تایی هست...بعضی روزا کمتر بعضی روزا بیشتر اکثرا موهای ضعیفن

۴۹ بار محلول زدممم...شما گفتید که بعد از یک ماه دیگه ریزش موتون به کل قطع شده😔

این روغن واقعا واسه حجم دادن موثره؟ مثلا لب و اینا؟

بله دوستم

من عکس قبل و بعد لبامو تو تاپیک پوست و مو گذاشتم 🙃

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آدرس تاپیک و صفحه ای که عکس گداشتی رو میدی عزیزم

بفرمایید

تو این صفحه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1501234/مراقبهای-پوست-وتوصیه-های-شیوانا?postId=50864455

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
والا ایت الله تبریزبان که تو قم رایگان ویزیت میکنن میکه درمان ام اس از سرماخوردگی راحت تره البته ایش ...

پیش شاگردش رفتم خوب نشدم خیراندیشم ک خیلی خوبه خودش مریض نمیبینه 

شیوانا جان من روغن نارگیل موضعی پیدا کردم یه جا روغن نارگیل داشت جامد بود من مایع گرفتم جامد بهتره یا مایع؟؟ یه سوال دیگه اینکه یک استکان تقریبا چند سی سی میشه؟؟؟ ۱۰۰ سی سی یا بیشتر؟؟؟

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

بعد یه سوال دیگه اینکه من سرم الان بعد ۳ روز استفاده اصلا خارش و اینا نداره احساس سنگینی هم ندارم ریزش هم ندارم اابته قبلا هم ریزش مو انچنان نداشتم به شدت موهام خشک شده من محلول رو فقط میزنم تا عید موهام رشد کنه الان به نظرتون تاثیری داره یا نه؟؟

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
سلام اینجا کسی میدونه بیماری Ms با طب سنتی درمان میشه یا نه    

سلام، میگن با طب سنتی درمان میشه.

من چندتا ویدئو دیدم که افراد با فرادرمانی درمان شدن.

میگن معتبره، ان‌شاالله صحت داشته باشه.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
سلام، میگن با طب سنتی درمان میشه. من چندتا ویدئو دیدم که افراد با فرادرمانی درمان شدن. میگن معتبره ...

من خودم طب سنتی میرم چند سال خوب بودم الان حالم بد شده یدفعه این فرادرمانی چی هست؟

من خودم طب سنتی میرم چند سال خوب بودم الان حالم بد شده یدفعه این فرادرمانی چی هست؟

توضیحش خیلی مفصله. خلاصه بگم یه چیزی مثل انرژی درمانی میشه.

من البته فقط شنیدم و نقل میکنم، تو نت سرچ کردم در موردش خوب نگفته بودن، اما یه سری ویدئوهایی دیدم که افراد میگفتن وضعیتشون چطور بهتر شده.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد