2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310604 بازدید | 25721 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به همه دوستان سحر جون تبریک میگم. خیلی خوشحال شدم  خوشبحالت. انشالله ماهم بزودی تجربش کن ...

سلام عزیزدلم ممنونم انشالله همه نتیجه میگیریم بیشترب زودی شک نکن.ن ب اون وسعت اما ی ریزه های خیلیکوچولوموچولهو البته پراکنده وب سختی دیدم

سلام 😙😙😙 شیوانا جونی من امشب سفیده زدم به صورت قشنگم (بدون دستمال) بعد بیست دقیقه صورتمو شستم و ...

خداروشکررر عزیز دلم بله واقعا پنبه میشه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

سلام شیوانا جون منم میخوام شروع کنم

من موهام فر و نسبتا خشکه قبلا موهام خیلیی پر پشت بود ولی الان نصف شده البته کم پشت نیست ولی خوب حجمش نسبت به قبل خیلی کم شده و ناراحتم میکنه

بنظرت باید چند قاشق حنا بریزم؟

خانمها دمنوش اسطوخودوس برای شما هم بد مزه است یا برای من اینجوریه انگار صابون حمام را تلخ و مایع بکنی و بخوری باورم نمیشد انقد بدمزه باشه عسل هم زدم بازم تلخ بود خواب از سرم پرید بیشتر که   

به نام خدای گیسوکمندها ان الله جمیل یحب الجمال باتوکل برخدای مهربانی وامام رضا(ع)کریم اه ...

وای چه خوب کاش عکس موهاتو میذاشتی راستش من یک هفته هس ریزش   موهام هنوز شدیده

شیوانا جون ممنون از این صبوریت.عزیزم من ۵ ساله بر اثر استرس ناگهانی قسمتی از مژه هام ریخته.اگر در بیاد کرکه باز میفته مثل کچلی سکه ای.اگه راهی میدونی بگو انشاءالله خدا خیرت بده.منم همیشه دعاگوت هستم

خداروشکررر عزیز دلم بله واقعا پنبه میشه

شیواناجون سلام عزیزم من محلول رو استفاده میکنم جدیدا یه سوال داشتم 

چند روز پیش توی مهمونی چون موهام کوتاه همین جوری ازاد بود و 2.3نفری بهم گفتن وااااااای چقد وهات خشکه چه موی مرده ای داری و این حرفا حتی مادرشوهر گفت حتما یه مشکلی داری ک موهات اینجوری بیجونه کلی تضعیف روحیه شدم حالا چندروزی هست که اینو استفاده میکنم چیز دیگه ای پیشنهاد نمیدید برای این شرایطم چون کلا اعتمادبنفسم رفته منی که کلا محرمونامحرم هرکی باشه روسری نمیزارم الان جلو شوهرمم موهاویاجم میکنم یاروسری میزارم😥😟😳

بله بدن و دست و صورت کاملا هم گیاهیه و استفادش در طولانی مدت تغییر نمیده ساختار پوست رو

سلام شیوانا جون..خوبی عزیزم؟ ببخشید برای چروک.دور چشم راهکاری نداری؟ دارم دیوونه میشم،27 سالمه کلی چروک دور چشمم افتاده..کرم دور چشم هم استفاده میکنم ولی اصلا تاثیری نداره 

زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد