2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310556 بازدید | 25721 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشی...سر فرصت بهت میگم

شیوانا جون

من ۱۷ سالمه و از الان در گیر ریزش مو هستم تقریبا یه سالی میشه

تا پارسال موهام حسابی پر پشت و مشکی بود

اما الان که میرم جلو آینه وایمیستم فرق سرم کاملا پیداست موهام خیلی کم شده

لابلاش هم موی سفید در اومده تازگیا😔

بخدا تو این سن بجای این که از زیبایی هام لذت ببرم همش به موهای پر این و اون نگاه میکنم و حسرت میخورم

حتی یه وقتایی هم میشینم گریه میکنم

باورت مبشه اینقدر از این موضوع ناراحتم که دوست ندارم برم عکسای چند سال پیشم که حسابی موهام پرپشت بود رو ببینم؟

میترسم این ریزشم مثل بعضیا که اومدن اینجا گفتن تا سالای بعد ادامه داشته باشه

اگه اینجوری بشه هیچی از موهام نمیمونه

نامزد کردم اما فعلا محرم نشدیم

همش از اون روز میترسم که روسریم رو بخوام جلوش بر دارم

میدونم نامزدم این چیزا اصلا براش مهم نیست ولی اصلا احساس اعتماد به نفس نمیکنم

بالاخره بیشترین زیبایی یه دختر به موهای پر پشت و بلندشه دیگه

اصلا امید ندارم موهام مثل قبل بشه😔

ببخشید خیلی حرف زدم

مرسی شیوانا جون که اینقدر پیگیر این تاپیکی😘

شیوانای عزیزم ممنون خانم گل انشاالله هرچی میخوای خدابهت بده منم ازفرداشروع میکنم میدونم که نتیجه میبینم فقط میخواستم بدونم برای موهای من که تارش نازکه همش گره میخوره تاثیرداره 

خدایاهمسرم،پسرم،دخترم وخودم روبه خودت میسپارم خودت نگه دارمون باش😍😍😍😍

شیوانای عزیز سلام حالتون خوبه .منم از ۱۱آذر دارم ازاین محلول استفاده میکنم .چندروزه موهام هی میخاره و چون تمام مطالب رو میخونم فهمیدم این نشونه خوبیه .البته درسته موهام کم پشته ولی من بیشتر واسه بلندشدن استفاده میکنم .من جنس موهام بخاطر کم کاری تیرویید خشک بود ولی بازدن این محلول نرم و لطیف شده .من قبل اینکه حنای ته نشین رو قاطی کنم اول ازخود روغن به ساقه هام میزنم بعد قاطیش میکنم و با سرنگ به کف سرم میزنم بعد نایلون میبندم و دراخر کلاه حمامی که دارم و برمیدارم و سشوارو میگیرم توی کلاه تا داغ شه بعد اون کلاه رو میذارم رو سرم و سرم داغ میشه 

شما حنارو کم ریختی دوست گلم خیلی خیلی بیشتر بریز چون احتمالا شما موهات چربه این محلول رو با این مقد ...

مرسی ..آخه حنا زیاد بریزم حل نمیشه تو روغنها.اشکال نداره؟ راستی شامپو عذرا برای چه موهایی خوبه؟؟؟ به نظرت شامپو هم موثره؟؟

سلام 

مرسی از راهنمایی های خوبت شیوانا جون 😍

بچه ها میخوام ۱۰۰ درصد مطمءن شم این ترکیب باعث رنگ گرفتن مو نمیشه آیا ؟؟؟

میخوام استفاده کنم موهام تا عید زود زود رشد کنه و تقویت شه 😍

راستی انگشتاتون چی ؟ اونا رنگی نشدن ؟؟

مرسی 😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام فرشته مهربونم

خيلي غصه دارم امروز😔😔😔

ديشب جوگير شدم گفتم بزار يبار براي امتحان تا صبح مواد بزارم روي سرم حدود ٩ ساعت

صبح موقع شستن حدود ٤٠ تايي ريخت

بعد كه خشك شد اومدم شونه كنم با اينكه موهام پسرونه ست و گير نميكنه به شونه شايد حدود صدتايي ريخت روي بدنم و شونه همشون هم با ريشه سفيد😭😭😭

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
سلام فرشته مهربونم خيلي غصه دارم امروز😔😔😔 ديشب جوگير شدم گفتم بزار يبار براي امتحان تا صبح مواد ...

ای وای عزیزم ... 🙁🙁🙁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤