2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310662 بازدید | 25721 پست
عزیزمی  موهام روی شونه هام یخورده کوتاه تره دوست دارم‌مث موهای خودت بللللللند شه من موهام پا ...

به مادر شوهرتون بگین الان مده

بهش میگن آمبرا

اینجوری آرامش بیشتری دارین

استرس خودش باعث ریزش بیشتر میشه

و دروع هم نگفتین آمبرا همیشه یه نوع مد بوده این روزا که بیشتر

سلام بزرگواران من شامپو بجه استفاده کردم ۲ روز پیش.موهام حالتش خوب بود.اما  شوره زده سرم و ب شدت میخاره و چربی زده بالا .الان روغن زدم کلیییی موهام ریخت حدود ۵۰.۶۰تا.دیشب تو شامپوم پیاز خورد کردم.اگه بازم شوره داشت و خارید همون پرژک قبلی استفاده میکنم😐

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اومدم گزارش کاربدم😀

خب اول اینکه ریزش موهام کمترشده یعنی قبلازیادنبود😑

ولی احساس می کنم موهام یه کم قدکشیده..

دررابطه بارویش مجددفعلامنتظرم😊

شوهرم برای این دارویامحلول های دیگه 

مسخره م می کنه😕😲

می گه این کاراچیه یایه بارموهاتوازته بزن تاریشه هاش تقویت بشه درآدیاکلابیخیال شو😑

امامن تصمیم جدی گرفتم تاحماسه کنم😤

خلاصه موهام نرمی شوبه دست اورده..😋

چون قبلاهم حنااستفاده می کردم رنگ گیس هام

قهوه ای متمایل به خرمایی رنگ شده😄

خلاصه شیواناجون عروسی برادرشوهرم بعدعیده

اگه تااون موقع سرم شفاپیداکنه خیلی هم نمی گم موهام زیادشه نه من کم توقعم درحدقابل قبول هم راضی ام..

کلی دعات می کنم تاآخرعمر..😊

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

راستی خارش سرهم گرفتم..

بابام می گه چندوقته سرتونمی شوری که می خاری😅😅

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
راستی خارش سرهم گرفتم.. بابام می گه چندوقته سرتونمی شوری که می خاری😅😅

سلام بعد چند وقت خارش گرفتی چرا سر من نمیخوره؟ من یه سه چهار روزی وقفه افتاد بینش الان دوباره دو شبه دارم میزنم

سلام فرشته مهربونم

ودوستان گيسو كمندم

گزارش حال بعد از  ده روز استفاده

هنوزم ماساژ نميدم فقط با انگشت ريشه موهام چرب ميكنم ولي حدود سي تايي ميچسبه به دستم

امروز كه داشتم ميشمردم حدود ده تا موي خيلي خيلي نازك يك سانتي ديدم بين موها

توي حموم موقع شستشو  حدود ده تا شايد بريزه

ولي از ضخامت موهام بگم كه عاليه عالي

حالا شايد حنا باشه كه به موهام قطر داده ولي هرچيه دوستش دارم

راستي من حنام رو از عطاري گرفتم و كيسه اي هست

از كجا بدونم تازه ست يا نه

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️
سلام بعد چند وقت خارش گرفتی چرا سر من نمیخوره؟ من یه سه چهار روزی وقفه افتاد بینش الان دوباره دو شبه ...

من یه هفته کامل زدم بعدبااین سری دورروزفاصله افتادتاروغن جورکنم

بچه ها بنظرتون من موقع خواب كه روغن ميزنم بعد رو بالشم ملحفه ميندازم و مي خوابم بدون هيچ پوششي رو سر ...

به نظره من روغن بیشترازچهارساعت نبایدروسربمونه😑

سلام شیوانا جان من وقتی روغن وحنا رومیزارم رو موهام وبعد دوساعت میشورم بعدش رو سرم خیلی احساس سوزش و ...

سلام

بله طبیعیه عزیزم نشونه خوبیه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
سلاااام من دو روزه تو حموم موهام حدود ۲۰ تار میریخت بعد دقت کردم دیدم به شامپوم پیاز اضافه کردم گفت ...

سلاااااام

عاااااالی عااااالی

عااااااالی

بهار جون اولین تعداد ریزشت یادت هست؟

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
2790
2778
2791
2779
2792