2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307872 بازدید | 25721 پست
جدی؟یعنی میشه پر پشت بشه؟من از بچگی ابروم کم پشته

بله میشه😎

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شیوانا جان

من هروقت سرمو میزارم رو بالش پشت سرم خارش میگیره

مثل وقتی که مو مثلا دستمونو تیغ میزنیم و یه کوچولو نوک زده وقتی به آستین میخوره شروع میکنه به سوزش و خارش 

یعنی موهامم داره جوونه میزنه؟  

بعد از سه ماه اگر تونستید هفته ای یکبار جهت حفظ طراوت موتون بهش غذا بدید.اگر نشد ماهی یکبارو حتما به ...

خدا رو شکر، اون معجون اسطوخودوس هم باید هفته ای یه بار بخوریم؟

سلام نتیجه جمع بندی کلی هفتگی ازدوستان بعضی هامشابه بودن ک ازتکرارپرهیزشد
من خودم ریزش موهام کم ترشده خیلی حس حجیم شدن موهام روکامل دارم.این اواخروقتی سرم رومیشورم احساس سنگینی سردارم

با دومین استفاده از محلول تغییری تو ریزش مو احساس نکردم، اما موهام براق شد

منم موهام خیلی الکتریسته پیدا کرد و کف سرم خیلی خارش

منم ریزش موم کم شده و پوست سرمم سفت شده و سرم خارش گرفته...حجم موهامم بیشتر به نظر میاد
موهام نرم و براق شده راحت شونه میشه...
ابروهامم انگار مداد کشیدن داخلش

هم ریرش دارم همم حین اینکه روغنو زدم حس میکنم موهام خشکه ولی بعد شستشو خیلی خوش حالت و نرم میشه😍
بار دومه امشب زدم

سلام من نتیجمو بگم انرژی بدم.با ۵ بار اول تغییر خاصی ندیدم.موهای من خشک و کدره.اما از دفه ۶ حس میکنم موهام براق شده.دیروز اومدم کمی نوکاشو ی سانتی قیچی کردم برخلاف قبلا ک وقتی میگرفتم تو دستم خشک و بی رنگ بودن ایندفه گرفته بودم تو دستمو باهاشون بازی میکردم.چقد نرم و براق.انگار ابریشم.دلم‌میخاس بریزم تو نایلون یادگاری نگه دارم خخخخ.من بخاطر همین هیچ وقت نمیذاشتم موهام بلند شه.خیلی خوشحالم.

ریزشمم خیلی کمه اما اونایی ک میریزن اصن ریشه ندارن.فک کنم ب قول عشقم شیوانا میریزن ک مجدد در بیان قوییییییی.

همه صفحات رو نمیتونم بببنم لطفا اون محلوله و طرز استفاده اش رو یه بار دیگه بگید ممنون میشم

یک استکان روغن نارگیل + یک استکان روغن زیتون بکر +سه قاشق مرباخوری سرپر حنا 

همگی مخلوط میشه بیست وچهار ساعت تو دمای محیط میمونه بعد به کف سر میزنید همه جای سر رو خوب ماساژ میدید یکی تا دو... ساعت روسر میمونه بعد بشورید

نکات : ۱_ مارک روغنها خیلی مهم نیست. میتونه شرکتی باشه یا از عطاری یا جاهاییکه روغن میگیرند

۲_ شامپو گیاهی کندلوس یا عذرا یا زیتون صحت .اگه نبود شامپو بچه هم میشه

۳ _ ترکیب میتونید هروز یا یک روز در میون بزنید

۴_ از یکساعت تا چندین ساعت میتونید رو موهاتون بذارید مشکلی نداره. روشو بپوشونید 

۵_ میتونید با شونه چوبی روغن رو تو سرتون پخش کنید اگه نبود با دست هم میتونید ماساژ بدید

۵_ روغن روی پیشونی صورت.... بریزه مو درمیاد پس مراقب باشید پاک کنید. ضمنا اگه بخواین رو ابرو هم میشه بزنید

۶_ بین یک تا سه ماه طول میکشه جواب بده بعدش انشالله هممون پر مو میشیم

۷_ اگه موهاتون خیلی چرب و ریزش زیاد دارید نسبت حنا رو کمی بیشتر بزنید

۸_ روغن نارگیل ایرانی با خارجی تو این فرمول جوابش یکیه پس الکی هزینه نکنید

۹_ ترکیبی که درست میکنید به نسبت حجم و بلندی مو چندین بار استفاده میشه

۹_ نسبت میتونه استکان باشه یا همون مثلا شصت میلی که روغن نارگیل مارک مهربانی هست همون اندازه روغن زیتون بریزید 

۱۰_ با این ترکیب بهیچ عنوان موهاتون رنگ نمیگیره. چون حنا توی روغن رنگ باز نمیکنه

شيوانا جان من با كلي انرژي و حس خوب امروز تمام مواد رو خريدم و درست كردم

ملييون ملييون خرج موهام كردم و نتيجه نگرفتم

اما حس ميكنم اين نتيجه ميده

خوش به حالت كه انقدر دعاي خير براي خودت گرفتي

انشالله پير و عاقبت بخير بشي مادر

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

حالا يه سوال اگر هرروز بزاريم شستشوي روزانه خودش باعث ريزش مو نميشه

ميشه شب تا صبح بزاريم بمونه نتيجه ش بهتر نميشه يا فرقي نميكنه؟

❤️❤️❤️ خدایا شکرت ❤️❤️❤️ خودت حافظ فرشته های زندگیم باش ❤️❤️❤️

سلام شیوانا جون

من حدود دو هفته هست دارم محلول رو میزنم.از همون دفعه اول ریزشش خیلی کم شد، حدود ۴ ،۵  تا تا مو.ولی دو جلسه هست که هم من هم شوهرم موهامون بیشتر شده ریزشش.

علتش رو میدونی؟

البته من ان شاالله تا سه ماه ادامه میدم.چون معتقدم حتما نتیجه میگیرم.

ان شاالله عاقبت به خیر شی، که مطمئنا میشی با این همه دعای خیری که پشت سرت هست و حتما نسل‌های بعدی ما هم دعات میکنن.

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
سلام شیوانا جان من هروقت سرمو میزارم رو بالش پشت سرم خارش میگیره مثل وقتی که مو مثلا دستمونو تیغ م ...

بله عزیزم😍مبارکا باشه😘😘😘

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن