2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2307990 بازدید | 25721 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیوانا جان عزیزم من میخوام موهامو قهوه ای کنم با رنگ گیاهی شما میدونید حنا را با چی قاطی کنم ؟؟

شنیدم با پودر کاکائو و زرده تخم مرغ قاطی بشه قهوه ای خوشرنگ میشه.خودم ندیدم ولی

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
شیوانا جان استفاده از شامپو گیاهی تو این دوره درمان ضروریه؟  اخه من یه شامپو ضد شوره دارم که تا ...

عزیزم دیگه بهش نیازی نداری آخه.این محلول خودش ضد شوره هست و اون شامپو چون مواد شیمیایی برای کنترل شوره داره به پیازهای در حال تشکیل زیر پوستت ممکنه ضرر بزنه...

به نظرم شاامپوی گیاهی تو این دوران کاملا کمک میکنه...

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
شیوانا جان استفاده از شامپو گیاهی تو این دوره درمان ضروریه؟  اخه من یه شامپو ضد شوره دارم که تا ...

مهم اینه که شوره نداشته باشی حالا چه با اون شامپو چه بدون اون شامپو...عزیز دلم اون شامپوها تاثیرش موقته ولی تاثیر این محلول خدا بخواد دائمه

خوشحال باش😇

مهم اینه که شوره نداشته باشی حالا چه با اون شامپو چه بدون اون شامپو...عزیز دلم اون شامپوها تاثیرش مو ...
.

سلام ببخشید من یه سوال دارم از روغنه چقد رو موها باید بریزیم؟من امروز روز اول که ریختم
و چجوری  میریزین؟؟
من گرمش کردم  و با انگشتام ماساژ دادم بعدم شونه زدم
چقد نارگیل گرونه یه استکانش برامن 26 تومن شد ولی اصل بود

مهم اینه که شوره نداشته باشی حالا چه با اون شامپو چه بدون اون شامپو...عزیز دلم اون شامپوها تاثیرش مو ...

مرسی عزیزم❤️

راستی من یه مدت ریزش وحشتناک داشتم خیلی کارا کردم قرص...تونیک....معجون خوراکی....شامپو گیاهی هم استفاده میکردم به گفته عطار داخل شامپوم عصاره حنا ریختم یکم ....ریزش موهام خیلی بهترشده بود حالا نمیدونم تاثیر کدومشون بیشتر بود☺️

شیوانا جان

محلول باید هرروز ساعت یکسانی روی سر بمونه؟

مثلا اگه یبار ۴ ساعت شد روزای دیگه هم ۴ ساعته بشوریم؟

من چند دفعه که گذاشتم یبار ۷ ساعت.یبار ۲ ساعت.چندبار ۴ ساعت شده شستمش...

من همیشه شبا میزدم روغن رو بعد فقط با شال نخی می بستم.ای سری ظهر زدم پلاستیکم کشیدم روش.تعداد موهای ریزشی کمتر شد.از۲۰تا شد ۱۰ تا.شنیدم شونه کردن مو تو شب مکروهه.

نشسته موهاتونو شونه کنید.

تو حموم اصلا شونه نکنین.

تا ۲ ساعت بعد از شستن شونه نزنین تاخوب خشک شه.

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

دوستان سلام من یه بار استفاده کردم این معجون رو، اصلا هم ماساژ ندادم، دو ساعت رو سرم بود، بعد با کندلوس شستم، اینقدر ریزشم کم شده که تعجب میکنم،من دس می‌کشیدم مو میومد، الان هیچی

شیوانا جان خدا خیرت بده فقط همین

من همين دوماه پيش نزديك ٥٠٠ به  موهام هزينه كردم واقعاااا از پزشك هاي پوست و مو خيري نديدم در ...

طوبی جون من اینکاری که گفتید رو انجام دادم رو دندونام یه رسوب سفید رنگ ایجاد میشه ایا طبیعیه؟این رسوبه چیه؟؟