2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308393 بازدید | 25721 پست
بذای پوستم یه چیزایی میدونم ولی الان نمیگم.بزارید م.هاتون در بیاد بعد بگم😁😁 اینجوری صبح تا شب فقط ...

خخخخ

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

فقط مو هام درست بشه خدایا دیگ هیچی نمیخام

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=48788625]عزیز دلم یه خانمی به من گفت سرکه سیب خونگی رو صبحا ریختم تو آب داغ ناشتا خوردم با یک قاشق مرباخوری ع ...[/وااااای خیلی خوبه که، سرکه سیب دارم ولی از سوپری خریدم، فرق میکنه با سرکه سیب خانگی؟؟؟ بعد سه قاشق تو چقدر آب داغ بریزم؟؟

بذای پوستم یه چیزایی میدونم ولی الان نمیگم.بزارید م.هاتون در بیاد بعد بگم😁😁 اینجوری صبح تا شب فقط ...

اخه میخوام ان شاءالله تا عید جوشام و جای جوش و موهام باهم خوب بشه  

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

من خیلییی زجرکشیدم واسه موهام قبل از عملم ک افسردگی گرفتم برا عملم ک زجرکش شدم سه جلسه وقت برد از ساعت ۹تا۲ زیردست تکنسیین بودم روزی ۱۳ ۱۴تا امپول بی حسی تزریق میکردن تو سرم دوتا تو پاهام پشت سرم تراشیدم بعد عمل زخم بود ی هفته نشسته خوابیدم دو هفته ورم داشت صورتم  روزی دوبار باید با شامپو مخصوص و اب پاش موهام میشستم خونریزی زیاذ داشتم بعد عمل زیزچشمم سیاه شد صورتم زرد انقد قرص خوردم ک الان صورتم درست شذ