شیوانا بذار یه چیزی بهت بگم من انقدر درگیر ریزش موهام بودم و براش غصه می خوردم ک خدا می دونه
هرکاریم بگی کردم قرص اهن روی چند ماه چندماه امپول بیتوین بی پنتن فیناستراید دکتر عوض کردم....
ریزش مو ب کنار آخه این ک هرجا میرم می شینم ی دسته مو کنارم ریخته هر مهمونی ای ی دقه وامیسم ظرف می شورم تمام زیر پام مو جمع شده حموم می رفتم دسته دسته می ریخت
وقتی می رفتم بیرون یهو می دیدم ب چادرم یا لباسام کلی مو چسبیده.... یعنی حالم بد می شدا باید کشیده باشید اینارو تا متوجه شید حتی رفتم ازمایش کیست و اینا گفتم این حجم از ریزش طبیعی نیس
اما هرکاری کردم خوب نمی شد حالا دیگه تاثیر مو تو زیبایی و این ک کف سرت داره خالی می شه
پشت موهات انقد نازک شده عین دنب موش شده هم ی طرف
روز شهادت امام رضا (ع)بود من واقعا انقد از این مساله نگران بودم ک رفتم نماز توسل به امام رضا خوندم برای ریزش موم! اخه کم کم دیگه داشتم نگرانش می شدم اخه من چمه چه مشکلی تو سلامتیم هست موهام اینجوری باید بریزه... باورت نمی شه همون شب یا فرداش بود اومدم نی نی سایت ی مدت بود کم می اومدم دیدم یکی تاپیک زده موهام می ریزه اون جا یکی لینک این تاپیک رو گداشته بود... خوندم و الحمدالله بهتر شده الان
نمی گم نتیجه ای که می خوام رو گرفتم اما می دونم هنوز زوده برای قضاوت.
ان شالله با ادامه دادن اونجوری ک شما می گی بشه
اینو گفتم ک بگم خدا خیرت بده ... امام رضا شماره واسطه کرد