2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308399 بازدید | 25721 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام

اسم منم ببرید تو لیست مو کم پشتان آرزومند

من الهه ی زدن معجون های دست ساز به مو هستم! ولی این یه قلم که شیوانا گفته رو امتحان نکردم

برم مواد اولیه رو تهیه کنم و برم تو کارش

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                

من با خودم گفتم از درمان گیاهی اگر سالی 20% هم نتیجه بگیرم ینی برنده شدم

پس نمیخوام امیدمو از دست بدم

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
ببین عزیزم واسه موهات باید صبر کنی ویتامین بخوری تغذیه تو درست کنی و روغن بزنی من ریزش مو واسه رزیم ...

سلام روغن نارگیل رو از جای خاصی میخرید؟ میزنید روی مو ماساژ میدید بعد چند ساعت میشورید؟

لا تقنطوا من رحمت الله

بچه ها بالاخره چکارکنم همین جا خوبه یامیخوایدگروه بزنیم .من دیدم بعضی دوستان مخالفن هرجور ک شماهابگید.بازم نظراتتون روبگید.هرکس مایله ک گروه بزنیم این پست رولایک کنه البته نتایج اخری روحتمااینجااعلام بایدکنیم درهرصورت. 

بچه ها بالاخره چکارکنم همین جا خوبه یامیخوایدگروه بزنیم .من دیدم بعضی دوستان مخالفن هرجور ک شماهابگی ...

ب نظر منم اینجا بهتره

چون امکان استفاده ی بقیه هم می شه

خودت نگاه کن از اونروز ک این تاپیکو زدی هر روز چند نفر اضاف می شه؟ چون انگیزه بچه هارو می بینن...

حالا اگه گروه زدی مخالفتی ندارم منم ببرید

سلام روغن نارگیل رو از جای خاصی میخرید؟ میزنید روی مو ماساژ میدید بعد چند ساعت میشورید؟

از تجریش مغازه هایی که روغن میگیرن بخرید اونایی که دستگاه دارنو روغن کنجد میفروشن تو شهر هم میتونین بخرین

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫