2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308587 بازدید | 25721 پست
بچه ها لطفا عکس پیمانه ها و قاشق سرپر حنا رو هم بزازین همتون.من میترسم اشتباه کنم.عکس روغنا رو هم هم ...

عزیزم ی پیمانه برنجی روغن زیتون بریز وی پیمانه برنجی روغن نارگیل اگ موهات چربه درصدحناروبیشترکن ک موهات بیشترچرب نشه

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
عزیزم ی پیمانه برنجی روغن زیتون بریز وی پیمانه برنجی روغن نارگیل اگ موهات چربه درصدحناروبیشترکن ک مو ...

پیمانه برنج ندارم نمیدونم استکان کمر باریک ترکیه ای میشه ؟ممنون

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیمانه برنج ندارم نمیدونم استکان کمر باریک ترکیه ای میشه ؟ممنون

اره تقریباهمونه

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
روغن نارگیل اگه اصل باشه تو هوای سرد جامده شما همون مارک مهربانی پخش مهربانی گرفتید؟

ازمن سبزکوه فکرکنم

مرسی تشکر من امشب با هزار زحمت خودم روغن نارگیل گرفتم سخت بود ولی ارزششو داره میدونی خالصه دیگه ۴. ...

آفرین ب شما .بهترین کارو کردی عزیزم انشالله هممون نتیجه بگیریم