2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358232 بازدید | 25721 پست

بچه هااین کف سرمن شماتااخرخالی درنظرش بگیرید یک ماه پیشش .دوستانی ک دیده بودن خوب میدونن چی میگم اون قسمت سرم  مشکیه موهای جوندارشدمه اینطرفم مودراومده اماهنوزضعیفن تودوربین معلوم نیس

بچه هااین کف سرمن شماتااخرخالی درنظرش بگیرید یک ماه پیشش .دوستانی ک دیده بودن خوب میدونن چی میگم اون ...

ای جونم مو دراوردی😍😍😍😍

داره از خوشحالی گریم میگیره😭😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  عشقم ن اتفاقازبس دلنشینه ب یادمونده❤❤❤❤❤

من یادم اول تاپیک چقدر ناامید و ناراحت بودی

خداروشکر😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ای جونم مو دراوردی😍😍😍😍 داره از خوشحالی گریم میگیره😭😭😭😭

اره  عزیزم میخوایتم زودتربذارم امامثل اونطرف سرم بیجون بودن میبینی پیدانیس امااوناک داره درمیاندخیلی هم مشکی هستم🙈🙈🙈

جووون هرکدوم ک کرمته .زیبایی توسادگیه😁😁

حالا لاک زده ببین ، دلم واسه لاک تنگ شده 😍😍

ناخونام کوتاه ولی بچه ها تو اون عکس که سرمه م رو گذاشته بودم لطف داشتن گفتن قشنگه .

الان معمولا همه ناخون بلند دوست دارن . ولی من کوتاااااه 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من یادم اول تاپیک چقدر ناامید و ناراحت بودی خداروشکر😍

اره عزیزم یادته؟خداروهزارمرتبه شکر.امام رضابازم منوشرمنده کردبافرشته نازنین شیوانا.الهی هرچی میخوادبهش بده واقعاشیوانا خیلی لطف کردبه من وبقیه.انشالله خبرهای خوش همتون روبشنوم ب زودی🙏🙏🙏

من شقیقه هام خیلی سفید شده با اینکه سنم زیاد نیست یعنی میشه واسه منم سیاه بشه مثل سابق

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
بچه هااین کف سرمن شماتااخرخالی درنظرش بگیرید یک ماه پیشش .دوستانی ک دیده بودن خوب میدونن چی میگم اون ...

وای خیلی خوشحالم 😍😍

ینی اون قسمتا که تیره ست مو درآورده ؟؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من یادم اول تاپیک چقدر ناامید و ناراحت بودی خداروشکر😍

اره عزیزم یادته؟. امام رضابازم منوشرمنده .الهی شیواناهرچی ازخدامیخوادبهش بده واقعاخیلی لطف کرد .انشالله خبرهای خوش همتون روب زودی بشنوم🙏🙏🙏

اره  عزیزم میخوایتم زودتربذارم امامثل اونطرف سرم بیجون بودن میبینی پیدانیس امااوناک داره درمیان ...

بهت تبریک میگم عزیزم، عالی شده.

عــــــــــالی

ان‌شاالله که عالی‌تر هم میشه.

ان‌شاالله که همه‌ی بچه‌ها موهاشون درمیاد. پر و ضخیم با ریشه‌های بسیار محکم.

آمین یادتون نره.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
اره عزیزم یادته؟خداروهزارمرتبه شکر.امام رضابازم منوشرمنده کردبافرشته نازنین شیوانا.الهی هرچی میخوادب ...

وای سحرجون دورت بگردم خیلی تغییر کرده موهات کاملآ محسوسه خداروهزار مرتبه شکر

💑=👧👧🧒