سلام عزیزم الحمدالله ریزش مو هام که از هفته سوم شروع شده بود خدا رو شکر بعد از دو هفته تقریبا قطع شده و روزی حدود ۱۰ تا ۱۵ ریزش مو دارم.
باور میکنید وقتی موهامو شونه میکنم انقدر استرس دارم که نکنه مو هام ریزش داشته باشه وقتی شونه کردنم تموم میشه تازه یه نفس راحت میکشم وقتی لباسمو عوض میکنم نگاه میکنم که نکنه موسی ریخته باشه و به لباسم چسبیده باشه و یا حتی وقتی موهامو دم اسبی میبندم وقتی کش سرم رو باز میکنم چنان استرسی میگیرم که نکنه بازم مویی چسبیده باشه ولی همه اینها حتی یدونه مو هم نمیچسبه من یه نفس عمیقی میکشم و میگم خدایا شکککککککککککککککککررررررررررررررر
قسمت جلو سرم چون خیلی خالی و موهای کرکی داشت باید چند وقتی بگذره تا ضخیم و بلند شن.
همینکه مو هام از صد تا شاید هم بیشتر به روزی کمتر از ده تا رسیده راضیم تازه این مو هایی که میریزه اکثرا ریشه نداره تنها با دست کشیدن متوجه سر و ته مو میشم.
راستی اینم بگم خیلی طولانی شد،قبلا که موهامو شونه میکردم وقتی به یه گره میخوردم اصلا درد نداشت حتی اگه مو هام کنده میشده اما الان با کوچکترین گره چنان دردی میگیره که جیغ میکشم بدون اینکه مویی بریزه خواستم بگم که معلومه ریشه موها خیلی سفت و قوی شدن.
بازم ممنون دوست عزیزم انشاءالله عاقبت بخیر بشی