2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369037 بازدید | 25721 پست

آرزو در خواست دوستی دادم میشه قبول کنی کارت دارم.و ی سوال ارزو چند وقته پیش کاشتی؟آیا قبل شروع محلول جادویی ریزشم داشتی؟

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  حالتون چطوره؟بچه ها  من ی چندباری عکس گرفتم ازسرم واقعا مثل پیرزن 80ساله خالی خالی بودولی دقیقاخودم میدونم چطوربودوباعث میشدانرژی منفی بگیرم الان  ناراحتم  ک چراحذفش کردم چون ب جرات میتونم بگم تغییرکردنشو واقعا عالیه این محلول ببینیدچیزی ب من اضافه نمیشه من فقط تجربمودارم میگم انرژی های منفی روکامل بریزیددور.ی   چیزم درگوشی بهتون بگم حناوروغن های من معمولی هستن نیازنیس هزینه کنیدانقدراک اصلشوپیداکنیدتوگروه دوستان ی مطلب گذاشتن ک ب دلایلی ک گفته شده بودهمین تصفیه شده هاروپیشنهادداده بودحالامیگم داخل تاپیک هم بذارن.خلاصه شک نداشته باشیدبرید ب امیدخداوانجامش بدیدانشالله همتون .التماس دعا

شیواناجان یک سوال اینکه دیروزوقتی حموم رفتم وموهام کاملاخشک شدوقتی بابرس شونه کردم کلی ازموهام کنداومدواینکه ریشه این موهایی که کنداومدخیلی ضعیف بودبه طوری که باچشم خوب دیده نمیشدوقتی دست میکشیدم ته موهام زبربوداشکالی نداره این همه ریزش؟؟؟؟

سلام  حالتون چطوره؟بچه ها  من ی چندباری عکس گرفتم ازسرم واقعا مثل پیرزن 80ساله خالی خالی ب ...

عزیزم شما ریزشم داشتی؟من میخام ریزس قطع شه گریهههعع

زندگی دقیقا به ما آن چیزی را میدهد که به دنبالش هستیم
ما سالهاست دستگاه تصفیه آب داریم. بهتون بگم چندتا ف.ی.ل.ت.ر  بستیم رو دستگاه که شوکه نشید😅😅😅 ...

یعنی کلا تشنت میشه وایمیستی آب میجوشونی؟! سخت نیست؟!

آبی که شب جوشیده مونده تا صبح ایراد داره بخوریمش؟!

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

یعنی کلا تشنت میشه وایمیستی آب میجوشونی؟! سخت نیست؟! آبی که شب جوشیده مونده تا صبح ایراد داره بخوری ...

نه، اینجوری نیست که بزارم تشنه‌م بشه بعد آب بجوشونم. هر وقت در طول روز بتونم میجوشونم و در حالی که داغه می‌خورم( البته نه اونقدری که بسوزم)، هر وقت تشنه‌م شد آبی که قبلا جوشیده و سرد شده می‌خورم، خیلی دیگه اضطراری باشه از شیر تصفیه آب میگیرم.

ولی همیشه آب یخ یخ می‌خوردم، چه تابستون چه زمستون. همیشه هم مشکلات گوارشی داشتم. الان بهترم شکر خدا، ولی نه اینکه کاملا همه چیزو خوب کنه‌ها، اما عالیه واسه‌ی من.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد