2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369200 بازدید | 25721 پست
نه ندیدم خیلی دوست دارم ببینم

پس صبر کن فقط قول بده داد نزنی شبه همسایه ها خوابن😍

آرزو خانم بعد از یکماه استفاده از محلولhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو?postId=50957433

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااااای مرسی عزیزم اره خودم بافتم خاستم بگم خجالت کشیدم خخخخخ

ماشاالله به هنر دستات، ان‌شاالله دستت خیر و برکتش بیشتر بشه روز به روز.

خجالت چرا، خانم به این هنرمندی، خیلی تمیز دراومده، خداییش خیلی به دلم نشست. دستت طلا گلم😘

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
عزیزم این سوال قبلا شیوانا جون ج دادن من جسارت میکنم میگم  شیوانا گفت پیاز خرد شده بهتره بعدم ...

شیوانا جون که من خیلی شرمنده اش هستم بسکه سوال میکنم،فکر کنم دیگه از دستم کلافه شده.

آخه من قبلا آب پیاز رو ریختم تو شامپو و اصلا بوی پیاز حس نکردم. فکر کردم باید آبشو بریزم،ببخشید. 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
شیوانا جون من حاات صورتم قلبی هست یعنی قسمت پیشونیم از دوطرف یکم خالیه اگه به اونجا محلول بزنم کمی م ...

بله که در میاد

آقا جان

وقتی سحر در اثر ریختن محلول کنار دماغش مو درومده

وقتی دوستان رو گردنشون مو درومده

رو پیشونیشون مو درومده

ریش در توردن

رو گوششون مو درومده

یعنی فکر کن رو شقیقه در نیاد🤔🤔🤔🤔

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
سلام عزیزم من دیروز از روغن امروز خریدم برای زیر چشمم و حس میکنم با یک شب استفاده یه اتفاقایی انگار ...

برای چی خوبه ؟!

نتیجه رو بعد دوسه هفته بهمون میگی؟؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من از یه عطاری پرسیدم گف برا چی خوبه😐  منم زورم گرف 😬 گفتم مو رو باهاش میشورن ه 😀  به ...

توش عصاره اویشن و مورد و الوئه ورا و بابونه و یه چیز دیگه داره...گزنه یا چیزای دیگه...

آب پیازو؟بله میشه ولی اینجوری دیگه اون پیازی که سمو گرفته نمیتونی بندازی دور... بهتره خودشو توش خور ...

اوکی. همین کارو میکنم. 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
عزیز دلم  من حنای فرمایش اتابک اعظم دارم ولی چون بزرگ بوده خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و ...

عزیز دلم خیلی ممنونم، لطف کردی در حقم که جواب دادی، ان‌شاالله خیر لطفت رو ببینی عزیزم

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
راستي شيواناجون من تغذيه م يه كم بده،مثلا در اين حد كه صبحونه تقريبا نميخورم،شير اصصصلا نميخورم،آب ف ...

نکنه تو منی یا من توام؟؟  البته با این تفاوت که شیر میخورم،آب هم روزی دو لیوان 

بچه ها من امروز نماز حاجت روز پنج شنبه ایت اله بهجت رو خوندم امشبم دعای کمیل واسه همه بچه های این گروهم دعا کردم انشالله همه نتیجه ببینیم لطفا شما ما هم واسه باز شدن گره  زندگی من دعا کنید 

واسه فرج امام زمانمونم صلوات برستیم 

اللهم صل علی محمد واله محمد و عجل فرجهم

خدایا دوستت دارم...
نکنه تو منی یا من توام؟؟  البته با این تفاوت که شیر میخورم،آب هم روزی دو لیوان

بچه ها اگه پوستتونو دوست دارید باید بیشتر اب بخورید بزارید جلو چشممتون یه قلب یه قلب بخورید 

خدایا دوستت دارم...
راستي شيواناجون من تغذيه م يه كم بده،مثلا در اين حد كه صبحونه تقريبا نميخورم،شير اصصصلا نميخورم،آب ف ...

من میدونم همون دو لیوان ابم با غذا نخوری بهتره

اب با غذا خیلی بده

صبحانه از دیشبش یه چیز هیجان انگیز برای خودت درنظر بگیر مهم نیست چی باشه مهم اینه که بخوری

میوه نمیخوری ابمیوه بخور.یعنی شوهرت بخره برات بیاره!!!!اب هویج...اب سیب....اب پرتقال...روزی یک لیوان ابمیوه بخور که دستت بدنا...نه اینکه خودت پاشی بگیری که تنبایت بیاد

ولللللللی روطی هفت تا بادوم پنج تا انجیر از امروز حتما بخور

کلسیم گیاهیه🙋

بادوم رو خوووووب بجو بعد قورت بده

انقدر آسونه😍

سلام  من یه نتیجه ای گرفتم😁

حتما باید دمنوش هارو خورد! با اینکه من اصلا به طعم بدشون عادت نکردم😖☹😄ولی واقعا مکمل اون روغناست،به تنهایی نباید استفاده بشه

راستی شیوانا جون چرا هروقت من این محلول رو به ابروم می زنم،موهای ابروم می ریزه؟ اونام موهای سست هستن؟!

آخرین روزهای اسفند است❄از سر شاخ این برهنه چنار🌳مرغکی با ترنمی بیدار می زند نغمه🐦نیست معلومم آخرین شکوه از زمستان است⛄یا نخستین ترانه های بهار ؟🌼🌿